Lääkärin tarina - Valmensin itseni ylös masennuksesta

Lääkärin tarina - Valmensin itseni ylös masennuksesta

Matin tarina masennuksesta ja elämästä selviämisestä

Matti J. Peura

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

1,7 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789529431977

Kustantaja: Valloitus Oy

Julkaistu: 26.05.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Lääkärin omakohtainen tarina masennuksesta selviämisestä. Kirjassa pureudutaan masennuksen syihin, niin lääketieteellisellä kuin henkilökohtaisella tasolla.
Matti J. Peura

Matti J. Peura

Matti Juhani Peura on lääketieteen tohtori, työterveyshuollon erikoislääkäri ja kahden tyttären isä Helsingin Käpylästä. Hän työskentelee työterveyshuollossa ja samalla kehittää uusia tapoja hoitaa potilaitaan mm. etälääketieteen avulla.

Ennen työterveyshuoltoon erikoistumistaan hän työskenteli lääketieteen eri erikoisaloilla oppien ymmärtämään, miten tärkeää hoidossa on tarkastella ongelmaa useasta näkökulmasta yhdessä potilaan kanssa.

Potilailleen antamistaan ohjeista löytyi ratkaisu myös lääkärin omaan tervehtymiseen. Oma asettuminen potilaan rooliin selvensi käsitystä elämänhallinnasta.

Matti J. Peuraa kiehtoo ajatus, jossa lääkärit voisivat olla valmentajia ja ihmisten hoitaminen olisi yhteistyötä, treenaamista kohti tervettä elämää.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite