Laavaprinssi ja ihmekivi
Suosittu

Laavaprinssi ja ihmekivi

2. Osa

Leena Pulfer

Osa 1-2: Laavaprinssi Tuomas

Nuortenkirjat

Kovakantinen

288 sivua

ISBN-13: 9789528003779

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.06.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
37,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja kertoo Tuomaksesta, suomalaisesta koulupojasta, jolla on sisilialaiset juuret. Tuomas elää kahden maailman välissä: ikuisen laavakansan perintö prinssinä ja samalla ihmisrodun jälkeläisenä, joka ei pysty valitsemaan näiden kahden välillä. Yliluonnollisten voimiensa avulla hän voisi tehdä paljon hyvää maailmassa, jos ihmiskunta sen ansaitsisi. Äitinsä tapaturmaisen kuoleman jälkeen hän asuu isoäitinsä kanssa kartanossa suomalaisessa Arvolan kylässä. Tuomas yllättyy kerta toisensa jälkeen poikkeuksellisista kyvyistään ja voimistaan. Vähitellen hän saa tietää, että hänen juurensa johtavat salaperäiseen laavakansaan, joka asuu tulivuori Etnassa Sisiliassa.
Laavavirtojen herra antoi Tuomakselle tärkeän neuvon matkalle mukaansa: "Valitse viisaasti, nuori prinssi: Haluatko kuulua ihmisiin, siihen alempaan rotuun, joka viettää lyhyen, mitättömän elämänsä maan päällä, tuhoaa tyhmyydellään kaiken ympärillään ja muuttuu kuollessaan tomuksi. Vai haluatko liittyä omaan kansaasi, laavakansaan, joka on ollut olemassa aikojen alusta asti ja jota mikään ei voi tuhota. Voimme elää maan päällä ja maan sisällä, voimme ottaa minkä tahansa muodon, meillä on äärettömät voimat käytettävissämme. Valitse viisaasti."Tuotetiedot
Leena Pulfer

Leena Pulfer

Koulupoika Tuomas elää ikuisen laavakansan perinnöllisenä ruhtinaana ja samalla ihmisrodun jälkeläisenä, kahden maailman välissä eikä pysty valitsemaan jompaakumpaa.
Ihmeellisillä voimillaan hän voisi tehdä paljon hyvää maailmassa, jos ihmiskunta sen ansaitsisi.
Laavaprinssi syntyi, kun Leena Pulfer suomen kielen ja kirjallisuuden maisteri, kuuden lapsen isoäiti, joka oli palannut kotimaahansa vuosikymmenten päästä löysi uudelleen muuttuneen Suomen ja lapsuutensa kylän. Kirjan tapahtumien hahmoilla ja paikoilla saattaa olla todellisia esikuvia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite