Kyllästynyt lohikäärmeisiin ( Osa 1 )

Kyllästynyt lohikäärmeisiin ( Osa 1 )

Harry Lichman

Osa 1 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

ePUB

691,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523303355

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.02.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
”Hulvaton kuin Harvard Lampoonin: Loru Sorbusten Herrasta! Uusi parodiasarja, joka perustuu legendaariseen Dragonlance -kirjaan Syyshämärän lohikäärmeet!”

Koskaan aiemmin ei maailman tuho ole vaikuttanut yhtä varmalta! Vedonlyöntikertoimet lohikäärmeiden puolesta ovat tällä kertaa korkeat!

Tervetuloa Kryynin kieroutuneeseen fantasiauniversumiin! Taianomaiseen maailmaan, jota kansoittavat myyttiset hirviöt, elämää suuremmat sankarit ja tuhmat, vähäpukeiset baaritytöt. Tapaa kirjava sakki lainsuojattomia, jotka tunnetaan myös ”Rotkon rosvojoukkiona.”

Maanpaossa viisi vuotta viettänyt joukkio kokoontuu yhteen Tappiin asti -kievarissa. Sattuman oikusta he saavat harteilleen sankarin viitan. Joukkoa johtaa Tennis Huolihaltia, neuroottinen ja lemmentuskien vaivaama puolihaltia, joka vastuun lisäksi pakoilee perässään olevia salamurhaajia. Hänen neuvonantajanaan toimii sairaalloinen, mutta suuruudenhullu maagikko Praistlin Majones, joka on vihdoin onnistunut läpäisemään velhokokeensa. Entinen kehonrakentaja Conamon Majones työskentelee yhä kaksoisveljensä henkivartijana ja kuormajuhtana. Panttilainaamosta lunastettuun sukuhaarniskaan pukeutunut, kalapuikkoviiksinen Strump Karkaskilpa palaa tovereidensa avuksi Rotari ry:n jäsenkirja kourassaan. Hän vannoo pelkuruudestaan huolimatta kunnian, palvelemisen ja naisten koskemattomuuden nimeen. Porukan isoisähahmo, Flimp Kulokassara, haaveilee eläkepäivistään etelän auringossa, mutta lähtee vielä kerran matkaan huolehtimaan nuoremmistaan. Kääpiövanhusta vaivaa korkean kolesterolin ja reumatismin lisäksi alituinen veren- ja pirtunjano. Kaikkien kauhuksi mukaan takertuu myös ”yhden miehen rikosaalto”, Tassledorf Ohdaketassu. Itsesuojeluvaistottomaan kantti-rotuun kuuluva "Tassu" on maanvaiva, jota kaikki Kryynin asukkaat karttavat kuin paiseruttoa. Ainoastaan Tenniksen märkä päiväuni, temperamenttinen naissoturi Kitananna Uh Madam puuttuu alkuperäisestä koplasta.

Oman lusikkansa soppaan pistää myös uhkea punapää, Kati Longway – nuori tarjoilijatar, joka janoaa seikkailuja erityisesti karismaattisten urhojen vällyjen välissä. Luolakarhu-klaanin kaunis ja yksinkertainen prinsessa, Katinkulta, ja hänen kihlattunsa, laamapaimen Noidannuoli, eksyvät seikkailijoiden matkaan maagisine timanttisauvoineen. Lisäksi törmäämme lapsuudentraumoja sapeleillaan selvittävään monttuhaltia Zirdzt O’Murderiin sekä hänen jättiläispuumalemmikkiinsä Mirriin.
Harry Lichman

Harry Lichman

Fantasia-, kauhu- ja tietokirjailija. Olen opiskellut luovaa kirjoittamista ja yleistä kirjallisuustiedettä Turun yliopistossa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite