Kuvin ja sanoin maalattu
Suosittu

Kuvin ja sanoin maalattu

Pirjo-Riitta Härkönen

Klassikot & runot

ePUB

16,0 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523181786

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.01.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
31,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Maire Jarvansalo aloitti maalaamisen vasta 88 vuoden ikäisenä ja ehti maalata vain vajaan seitsemän kuukauden ajan kunnes voimat hiipuivat. Kului kolme kuukautta ja hän sai iäisyyskutsun. Perintönä jäi reilusti yli 200 erilaista työtä, joista tässä kirjassa on suurin osa liitettynä tyttären runoihin.

Pirjo-Riitta Härkönen on kirjoittanut lapsesta asti. Jäätyään eläkkeelle lastentarhanopettajan virasta jäi enemmän aikaa sekä kirjoittaa että olla äidin kanssa. Niiltä vuosilta syntyi suuri osa kirjan runoista. Matka äidin vierellä oli kallisarvoinen ja opettavainen. Tämä hänen toinen runokirjansa on omistettu rakkaalle äidille.
Pirjo-Riitta Härkönen

Pirjo-Riitta Härkönen

Kuvat ja sanat kirjaksi

Loviisan Sanomat

maaliskuuta 2015

"Kuvin ja sanoin maalattu" -niminen teos kertoo äidin ja tyttären suhteesta. Kirjaa kuvittavat Pirjo-Riitta Härkösen äidin, Maire Jarvansalon, maalaukset. Tytär puolestaan on maalannut runoillaan kuvia äidin ja tyttären suhteesta vanhuudenkipujen ja luopumisen keskellä.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite