Kuukivi

Kuukivi

Jessica Kivipuro

Romaanit & novellit

ePUB

382,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523187009

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.08.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
   Fortuna on Kreetalaisen suuryrityksen ainoa perijä ja elää vuorilla kaupunkinsa muurien sisällä eristettynä muusta maailmasta. Fortunan täyttäessä 20-vuotta, hänen vanhempansa päättävät, että hänen on aika mennä naimisiin. Hänen isänsä on jo valinnut Fortunalle puolison ja samalla yrityksen jatkajan, pormestarin pojan Toniaksen. Kun Tobias yrittää ottaa väkisin Fortunan, Fortuna valitsee pikaisesti komean Alexandrosin. miehekseen, vaikkei tunne miestä ollenkaan. Isä suostuu naittamaan tyttärensä Alexandrosille sillä ehdolla, että Fortuna lupaa naida Todiaksen jos he jostain syystä eroaisivat. Fortuna lupaa.
Mitä tapahtuu kun Alexandros yllättäen katoaa..
Esteiden ja vastoinkäymisten kautta Fortunalle avautuu aivan uudenlainen maailma, jollaisesta ei olisi osannut uneksiakaan. 
Jessica Kivipuro

Jessica Kivipuro

Kuukivi on 28-vuotiaan Jessica Kivipuron esikoisteos. Hän on Naantalissa koiran kanssa asuva kirjailijanalku. Suurimpana haaveenaan hänellä on, että mahdollisimman moni lukee hänen kirjoittamansa tarinan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite