Kurkistuksia

Kurkistuksia

Tarinakokoelma

Arto Kuivanen

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

176 sivua

ISBN-13: 9789524985499

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.06.2011

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mitä seuraa, jos yhdeksänvuotias poika saa syntymäpäivälahjaksi sukkahousut? Voiko vaimo ostaa vääränlaisen pöytäliinan? Onko kertomus sudesta tosi? Voiko ärrästä tulla onnelliseksi? Onko kuoleman jälkeistä elämää? Kannattaako naapurille olla kateellinen? Mitä voi tehdä mopedibensiinistä, ruudista ja tinalangasta? Onko Jesse tosiaankin kaikkein kovin jätkä?

Tässä kirjassa kysymyksiin vastaavat kolmentoista erilaisen ihmisen tarinat. Tiiviisti menneisyyttä ja nykyisyyttä yhdistelevät kertomukset valaisevat tapahtumien taustoja ja paljastavat mihin kaikki lopulta johtaa.

Arto Kuivasen ensimmäinen tarinakokoelma elää riemukkaalla tavalla mukana eri-ikäisten kertojien syvimmissäkin tunteissa.
Arto Kuivanen

Arto Kuivanen

Website: www.artokuivanen.net

Kurkistuksia yllättäviin tarinoihin

Ylä-Satakunta

joulukuuta 2011

Arto Kuivasen tarinakokoelman "Kurkistuksia" jokainen kertomus sisältää yllätyksen. Kertojina on eri-ikäisiä tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä erilaisissa elämäntilanteissa. (...)
Tarinat liikkuvat limittäin menneessä ja tässä hetkessä. Jotkut tapahtumat kattavat lyhyen tuokion tai vuosikymmeniä. Kuivanen kertoo tarinat elävästi ja hauskasti hyvällä kielellä ja leppoisalla mielellä. (...)
Tarinakokoelma huipentuu viimeisessä kertomuksessa, jossa tavataan Kuivasen aikaisemmista kirjoista tuttu Arvo Eskola. Tässä kohtaa lukija tietää, että luvassa voi olla mitä mielikuvituksellisin stoori. Eikä kirjoittaja odotusta petäkään.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite