Kuolemattomuuden nektari

Kuolemattomuuden nektari

Buddhan ajatuksia lihansyönnistä

Shabkar Tsogdruk Rangdröl

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

537,3 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789522861092

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.11.2012

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Buddhalaisuudessa on lihansyönnistä niin monenlaisia eri yhteyksissä annettuja ohjeita, että paikoin opetukset saattavat vaikuttaa jopa ristiriitaisilta. Tiibetiläinen vaeltavava joogi Shabkar (1781-1851) kokosi suuren määrän lihansyöntiin liittyviä opetuksia kaikilta buddhalaisuuden tasoilta - hinayanasta, mahayanasta ja vajrayanasta - ja osoitti, ettei minkäänlaista ristiriitaa ole, jos opetukset ymmärretään Buddhan tarkoittamalla tavalla.

Tähän kirjaan sisältyy kaksi Shabkarin teosta, Lihansyönnin haitat ja Kuolemattomuuden nektari, joista ensimmäinen on kokoelma sitaatteja alkuperäisistä buddhalaisista teksteistä. Jälkimmäinen on Shabkarin tunteikas vetoomus eläinten puolesta. Lisäksi Wulstan Fletcherin kirjoittama johdanto valottaa lihansyöntiin liittyviä kysymyksiä erityisesti nykypäivän länsimaisen lukijan kannalta.
Shabkar Tsogdruk Rangdröl

Shabkar Tsogdruk Rangdröl

Shabkar Tsogdruk Rangdröl (1781-1851) oli tiibetiläinen vaeltava joogi ja dzogchen-mestari, joka tunnetaan suuresta rakkaudestaan eläimiä kohtaan. Hän yhdisti eri koulukuntien opetukset vailla kuppikuntaisuutta ja eli valtaosan elämästään täydellisen vapaana sieluna yhteiskunnan laitamilla korkeiden vuorten yksinäisyydessä seuranaan korkeintaan läheisimpiä oppilaitaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite