Kunnes en kuule kohinaa

Kunnes en kuule kohinaa

Jukka Piitulainen

Klassikot & runot

Pehmeäkantinen

68 sivua

ISBN-13: 9789522868329

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.03.2014

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
10,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kunnes en kuule kohinaa on kansien väliin kauniisti aseteltu toive. Runokokoelmassa löydetään eläin ihmisestä ja säädetään taajuutta etsien selkeyttä. Tämän kaiken keskellä monen ihmisen polut risteävät, syntymä ja kuolema lyövät kättä kiertokulun heilurin kyydissä.
Jukka Piitulainen

Jukka Piitulainen

Jukka Piitulainen on runoileva taiteen rakastaja ja tanssiva elämän oppilas. Kerrostalo kasvaa on Nosto taiteilijanimeä käyttävän Jukka Piitulaisen toinen runokokoelma. Jukka Piitulainen on aiemmin julkaissut runokokoelman Kunnes en kuule kohinaa (BoD 2014).

Noston runoja on julkaistu Oliver Kaiho yhtyeen levyillä Oi tätä onnea (2015) ja Toivon tuolle puolelle (2018) sekä Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen julkaisussa Nuosiainen Kirsi, Petrelius Päivi ja Yliruka Laura (toim) 2016: Puheista tekoihin! Ylisukupolvisten ongelmien ehkäiseminen lastensuojelussa ja perhe- ja sosiaalipalveluissa. Työpaperi 20/2016.

Noston runo Palapeli päätyi Helsingin kaupungin Lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnin rekrytointivideolle Uusia askelia 2019. https://www.youtube.com/watch?v=bDpdQ0y2nK4

Lisäksi runot ovat olleet osana Kivi&Nosto- kollektiivin, Helsingin tarinateatterin.Oliver Kaiho ja Saatto-yhtyeen sekä Myrskyryhmän esiintymisiä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite