Kuninkaan tiellä

Kuninkaan tiellä

J.P. Mäki

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

448 sivua

ISBN-13: 9789523306349

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.06.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
22,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tarina on kertomus kolmesta seikkailijasta, joille on annettu tehtävä kartoittaa kahden kuningaskunnan tutkimattomia eräsaloja. Itäisiä raja-alueita siivittää taru muinaisesta kansasta. Vuorikansan taru on vuosisatoja ollut pelote rajaseudun ihmisille.

Kolmikon matkareitti on täynnä kohtaamisia. Menneisyys nivoutuu osaksi tarinan nykyhetkeä. Kolmikon matkanjohtajana toimii viimeisimmän sodan käynyt veteraani.

Jaakon kokemus ja opastuksensa johdattavat seurueen nuorimmaisen jäsenen aikuistumisriittiä. Johanneksella on omat lapsuuden ja nuoruuden ikeensä. Seurueen kolmas jäsen, Veli-Mikael, täydentää ryhmän omalla olemisellaan. 
J.P. Mäki

J.P. Mäki

Hymy herkässä. Kuvassa käsissäni on kertomus, jota en koskaan kuvitellut kirjoittavani tai saavani tähän muotoon. Elämä itsessään on mahdollisuuksien tarina, jolle on hyvä antaa tilaisuutensa. Tämä kirjoittamani tarina on joiltakin osin ihonalle menevää, näin minulle on kerrottu. Tarinassa on hetkiä, jossa ihmisyys asetetaan kyseenalaiseksi. Siinä sivutaan arkipäiväistä turvallisuutta, ystävyyttä, hyvää mieltä ja ihmiseksi kasvua. Tarinalla on alku ja loppunsa. Ne ovat olemassa, mutta vielä tulossa. Toivotan hyviä lukuhetkiä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite