Kun äänesi löysi minut

Kun äänesi löysi minut

Kadonnut ääni osa 1

Outi Moisio

Osa 1 tästä sarjasta

Nuortenkirjat

Kovakantinen

304 sivua

ISBN-13: 9789528048817

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.12.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tunsin, kuinka käsieni ihokarvat nousivat pystyyn ja aukaisin silmäni. Ympärillämme loisti outo valkoinen valo, joka valaisi koko huoneen. Valo lähti Johanista.

Lukion viimeisellä luokalla oleva Emilia saa roolin uuden koulunsa musikaalista. Mukana on myös aina aurinkolaseja pitävä mielettömän upeasti laulava Johan, joka ei jostain syystä haluaisi Emiliaa lähelleen. Musikaaliharjoitusten lomassa Emilia ihastuu Johaniin ja tunne tuntuu olevan molemmin puoleinen, ainakin välillä. Emilia alkaa kuitenkin pian nähdä outoa valoa Johanin ympärillä. Käsittämättömät katoamiset kesken dueton saavat hänet epäilemään, että Johanilla on jotain salattavaa. Kun totuus lopulta paljastuu, se laittaa uusiksi Emilian uskomukset, toiveet ja tulevaisuuden.

- Tältäkö se nyt sitten tuntuu? Täydellinen pari omalle äänelle.

Emilian tapaaminen saa Johanin elämän sekaisin. Tunteet, ja erilaiset säännöt, repivät häntä kahteen suuntaan, ja kun hän lopulta paljastaa Emilialle salaisuutensa, ei takaisin ole enää paluuta.

Kun äänesi löysi minut on urbaania fantasiaa ja romantiikkaa yhdistävä tarina musiikin voimasta. Teos on ensimmäinen osa kaksiosaisesta nuorille aikuisille suunnatusta sarjasta.
Outi Moisio

Outi Moisio

Outi Moisio on helsinkiläinen taiteen maisteri ja palvelumuotoilija. Hän on harrastanut kirjoittamista ja laulamista lapsesta asti.

Kun äänesi löysi minut on hänen esikoisteoksensa; monien vuosien unelma.

Kun äänesi löysi minut

Lukevasalo- Instagram

maaliskuuta 2023

Outi Moision Kun äänesi löysi minut on nuorille suunnattua urbaania fantasiaa, jossa romantiikka ja musiikki ovat selkeästi keskiössä. (...)
Kirjan maailmaan kesti hetki päästä, mutta kun mukaan pääsi, ei sitä voinut enää laskea käsistään. (...)
Ihmissuhdesotkuihin ja fantasian maailmaan päästään kuitenkin hyvin sisälle, sekä on mukavaa, miten musiikki on niin vahvana osana kirjaa.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite