Kumous (v. 2)

Kumous (v. 2)

Esa T. Kemppainen

Yhteiskunta & politiikka

Pehmeäkantinen

172 sivua

ISBN-13: 9789524987875

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.05.2010

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
20,13 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja antaa helppotajuisen sisäkuvan maailmasta, miten se on kehittynyt ja siitä yhteiskunnasta, missä elämme. Se on shokeeraava eikä jätä ketään kylmäksi. Se on ajaton, aivan kuten sen täytyykin olla. Se kertoo ihmismielen kyvyistä käsitellä mitä erilaisimpia seikkoja ja antaa lukijalle tunteen läheisyydestä; jotain rohkeaa ja syvää, mikä on muotoutumassa juuri nyt.
Ihmiset ovat levottomia ja tuntevat, että maailma on muuttumassa, jotain on tapahtumassa lähiaikoina ja aivan oikein: kirja enteilee muutosta, pukee sen sanoiksi. Kirja on historiaa itse, ei vain pelkkä kirja. Teksti tulee muuttamaan historiaa, mutta mikä vielä tärkeämpää:
Kirja on taidetta, mikä antaa yksilöllisiä vastauksia; se hyväilee terävien tajuntaa ja rohkaisee tavallista, elämää kaipaavaa ihmistä.
Esa T. Kemppainen

Esa T. Kemppainen

Esa T. Kemppainen on v. 1973 syntynyt kirjailija ja toimii aktiivisesti suuren käänteen luomiseksi eri osa-alueilla mm. kirjoittaa, on organisaatiotyössä ja harrastaa omassa elämässään säännöllisesti kestävyysurheilua.

Jokaiselle tärkeät henkiset ominaisuudet, kuten kärsivällisyys ja päättäväisyys tulevat tietojen ja kokemusten pohjalta, mitä kirja "Kumous" tuo hyvin esille.

Internet:kemppesa@yahoo.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite