Kulttuurimme Vartiotornin Varjossa

Kulttuurimme Vartiotornin Varjossa

Kissaikävä

Sami Antero Nygrén

Klassikot & runot

ePUB

2,8 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528020912

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.01.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjeissäni kirjaimilla ohentuva elämäni, pitkospuilla maalaan sen metsän siimekseen. Saappaani likaiset, elämäni kertomus ei tahdo liittyä valheelliseen, aitous nukkuu liian usein mättäässään, marjoja peitossaan. Päivät päättyvät irti tosistaan kuin silmät sammaleen käpyjen ojentamassa levossa. Reunassa unien marginaali ja merkintöjen maallinen mahalasku. Nielen aistieni tuomaa mieltä, hyvässä järjestyksessä sienet kannon päässä.
 Tuohtunut puunrunko, ärräpäitä lauseissaan. Oksat lahoavat hitaasti pois ihmisten väliltä. Vastauksia vain kesäisin elämän lämmössä. Kaunis puolisoni auringonlaskua sielussaan valmis aina nousemaan. Takaisin elämään.

Lausumattomat kilometrit nurkassa tämän huoneen. Jokaisen havunneulaisen metrin olen kulkenut sielusta sieluun. Itkuseikat jäävät huomiotta. Ajatukset pohdittava näteiksi ennen iltaa pieniin paketteihin. Harva osaa enää. Olemme niin kovia läheltä katsottuina.

 Meidän puolellamme on enemmän tilaa. Laaksoahmatti valvoo meitä laakeripellen katsoessa merihevosta.

 Pinttynyt pää heitetään pois kiihtyvillä askeleilla. Katkennut sukupolvien kirous aiheuttaa paljon kipua.
Sami Antero Nygrén

Sami Antero Nygrén

Sami Antero Nygrén, Tampere. 1979 syntynyt varhaiseläkeläinen, kirjoittaja ja kirjoittamisen ohjaaja. Pahasti lukihäiriöinen synesteetikko, joka myös säveltää ja piirtää.Luterilaisuus on tärkeä osa elämää, kalastuksen, villiyrttien ja sienien ohella. Julkaissut kuusi kokoelmaa: Valitus, virret, korkeat veisut, Tikatut pilvet odottavat jälkitarkastusta matkalla pelkistettyyn ihmeeseen, Surua sieluni kengät kivun maassa väärin kulkevat, Katsehelmet aamuisilla kasvoilla - Glancedrops on a morningly face (englanniksi kääntänyt Pinja Bergman), Salohaltianseitikki kauneinta metsässä. On myös sanoittanut Timo Kittilän klassisen laulusarjan. Maakuntakirjailkijoiden jäsen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite