Kultalintu

Kultalintu

ja muita ikivanhoja satuja uudesti kerrottuina

Arja Suomi

Lastenkirjat

ePUB

1,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528030850

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.12.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Sadut ovat ihmiskunnan yhteistä perintöä. Ne ovat kiertäneet maailmaa eri kertojien esittäminä. Ne täyttivät ihmisten viihteen ja jännityksen tarpeen nykypäivän Game of Thronesin ja vastaavien tarinoiden tapaan aikana, jolloin kaikki viestintä perustui muistitietoon.

Näiden satujen pohjana on joukko 1800-luvun alkupuoliskolla karjalaisilta sadunkertojilta koottuja satuja. Niissä on mukana aihelmia, jotka ovat peräisin jopa kolmen tuhannen vuoden takaa Egyptistä ja Välimeren itäisiltä rantamilta.

Sadut on nyt kerrottu uudelleen nykykielellä ja muokattu siten, että ne sopivat luettaviksi myös lapsille. Ikivanhat saduthan eivät olleet lapsille tarkoitettuja.

Saduissa seikkailevat esimerkiksi vetehiset ja peikot, puhuvat eläimet sekä taikaesineet. Nokkelat ja ystävälliset pojat voittavat prinsessan ja puoli valtakuntaa, ja neuvokkaat tytöt löytävät itsestään oman elämänsä sankarin.

Sen pituinen se.
Arja Suomi

Arja Suomi

FM Arja Suomi erikoistui folkloristiikan opinnoissaan työpaikkakulttuuriin, josta oli hyötyä työelämässä mm. viestintätehtävissä. Eläkkeelle siirryttyään hän on palannut rakkaiden kansansatujen pariin.

Arja Suomi on hiljattain julkaissut myös työpaikkakulttuuriin etäisesti liittyvän kirjan Kansakunnan kerman kestitsijä, Taru Leino muistelee.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite