Kultaisia kädenpuristuksia

Kultaisia kädenpuristuksia

Pasi Andrejeff

Romaanit & novellit

Kovakantinen

276 sivua

ISBN-13: 9789529389469

Kustantaja: Uniwaves Oy

Julkaistu: 17.05.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
29,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Seitsemänkymmentäluvulla idänkauppaa tehnyt nimimerkki Pasi Andrejeff kirjoittaa veitikka silmäkulmassaan omia kokemuksiaan idänkaupan hulluilta vuosilta. Tositarina idänkaupan sankareidemme kauppareissusta ja kuinka he nostivat Suomen nousuun omana aikanaan.

Kirja perustuu tositapahtumiin, joita kuvatessaan Pasi on ottanut vapauden käyttää mielikuvitustaan. Kirjassa seikkailevien henkilöiden nimet on muutettu, mutta oikeat henkilöt tunnistavat kyllä itsensä.

Suomen ja Neuvostoliiton välinen raja oli ihmeellinen, sillä se oli raja myös ihmisten käyttäytymiselle, niin pienten kuin suurtenkin johtajien. Tabut murtuivat ja estot hävisivät sitä mukaa, kun votka rupesi vaikuttamaan.
Pasi Andrejeff

Pasi Andrejeff

Nimimerkki Pasi Andrejeff on tehnyt idänkauppaa seitsemänkymmentä- ja kahdeksankymmentäluvulla. Hän on ollut usean yrityksen myyntipäällikkönä vastuualueenaan Neuvostoliiton vienti ja tuonti.

Hänen tehtäviinsä kuului asiakasuhteiden hoitaminen, kauppaneuvottelut, myyntinäyttelyiden järjestäminen ja myyntityö, jossa hän saavutti erittäin hyviä tuloksia. Moitteettoman venäjänkielentaitonsa ja henkilökohtaisten ominaisuuksiensa ansiosta hän onnistui luomaan hyvät liike- ja henkilösuhteet asiakkaisiin. Hän tunsi hyvin sikäläisen kaupankäyntitavan ja mentaliteetin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite