Kultainen talja - Golden Fleece

Kultainen talja - Golden Fleece

irrallisia kuvitelmia - loose imaginations

Lasse Ansaharju, SusuPetal

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Kovakantinen

60 sivua

ISBN-13: 9789523184220

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.09.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kultainen talja sisältää kuvia ja kertomuksia ympäri maailmaa. Kuvaaja Lasse Ansaharju on erikoistunut katukuvaukseen, kuvat ovat satoa hänen matkoiltaan.

SusuPetal on sanoittanut tunnelmiaan, jotka ovat syntyneet Lassen kuvia katsoessa.
Lasse Ansaharju

Lasse Ansaharju

Pääkaupunkiseudulla asuva turkulainen Lasse Ansaharju on valokuvannut lapsesta lähtien. Hänen kuviaan voi tilata sekä suomalaisista että kansainvälisistä kuvatoimistoista.

SusuPetal

SusuPetal

SusuPetal on taiteilijäminäni, joka kirjoittaa, maalaa, valokuvaa ja tekee käsitöitä. SusuPetalin takaa löytyy Turussa syntynyt, mutta jo aikoja sitten helsinkiläistynyt ihminen.

Kuvia ja tarinoita maailmalta

Kirjavalas lukee blogi

tammikuuta 2015

Kaikki kuvat ovat mustavalkoisia, mikä tekee kirjan tyylistä ehyen. Kuvia on eri kokoisia ja niiden sommittelu sivuille tekstin kera vaihtelee. Se tuo mukavaa vaihtelua ja yllätyksellisyyttä. (...) Tekstit on höystetty lämpimällä huumorilla ja mukana on myös oivaltavia huomioita nykyajasta. (...) Kokonaisuutena suloinen kirja kuvien ja tekstin vuoropuhelua. Välillä kihersin ja hihitin, sitten vakavoiduin hetkiseksi. Kirja jätti kuitenkin ehdottomasti hyvän ja tyynen mielen.

Lasse Ansaharju, SusuPetal: Kultainen talja

Leena Lumi blogspot

helmikuuta 2015

Kiehtova valokuvakirja (...) Koska minua kiinnostavat kuvat paljonkin, nautin tämän kirjan heti tuoreeltaan kahteen kertaan. SusuPetal on naseva sanankäyttäjä, joten jäin miettimään jokaisen kuvan kohdalla, mistä hän löysi alun, mikä on se juttu kuvassa, joka sytytti hänet. Kirja on kokonaisuudessaan sekä suomeksi että englanniksi, mitä toivon välillä jopa parhaisiin ruokakirjoihin. Kultaista taljaa kantavan miehen kuvan valinta kanteen on napakymppi, sillä tuo kuva sisältää niin montaa tarinaa, että en sanotuksi saa, eikä tarvitsekaan, sillä kuva saa 'puhua'.

Kultainen talja

Kamera lehti

helmikuuta 2015

Lasse Ansaharju on erikoistunut katukuvaukseen. Hän on dokumentoinut pääasiassa Euroopan kylillä ja toreilla mummoja ja pappoja, lapsia, lepäilijöitä ja katuvilinää. Mustavalkoiset kuvat ovat tunnelmaltaan rauhallisia, ja aukeaman teokset käyvät usein keskenänsä vuoropuhelua. Taiteilijanimi SusuPetal on kirjoittanut nasevat tekstit kuvien yhteyteen. "Rakastan ulkona syömistä. Ei tiskejä!" Vilpitön hyväntuulen kirja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite