Kuljettajakoulutus

Kuljettajakoulutus

- itseopiskelusta autokouluopetukseen

Ulla-Maija Sornikivi

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

4,5 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523180215

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.10.2014

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
38,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja käsittelee kuljettajaopetusta 1900-luvun alusta 1930-luvun lopulle, kun autokoulun käyminen oli tullut pakolliseksi ajoluvan saannin edellytykseksi koko maassa. Minkälaisilla edellytyksillä ja valmiuksilla autoja ryhdyttiin maassamme ajamaan. Miten lainsäädäntö kehittyi ja muuttuiko se siirryttäessä kunnallisista järjestyssäännöistä yhtenäiseen valtiolliseen lainsäädäntöön. Miten opetuksen sisällöt kehittyivät, ja miten keskusjohtoisesti annetut määräykset omaksuttiin käytännössä. Ongelmiakin syntyi ajokortin saamisessa, kenelle ja miten ne ratkaistiin. Tarkastelunäkökulma on historiallis-kansatieteellinen.
Ulla-Maija Sornikivi

Ulla-Maija Sornikivi

Kirjantekijä on kansatieteilijä. Liikenne on aiheena tullut tutuksi hänelle 35 vuoden mittaisen työuran aikana liikenneturvallisuuden parissa. Vuonna 1996 julkaistiin hänen silloiselle Autorekisterikeskukselle tilaustyönä kirjoittama lähes 450-sivuinen teos ”Yhdeksän vuosikymmentä liikenteen turvallisuutta. Ajoneuvojen rekisteröinti, katsastus ja kuljettajien tutkiminen”. Sen lisäksi hän on kirjoittanut lukuisia artikkeleita muun muassa Tie- ja liikennemuseo Mobilian näyttelyjulkaisuihin ja Vehoniemen automuseon julkaisuihin. Liikenneturvan käyttöön tekijä on laatinut suppeampia, eriaiheisia liikenneturvallisuustyön historioita. Artikkelipalvelu jutunjuurta (www.jutunjuurta.com) tarjoaa kirjantekijän valmiiksi kirjoittamia liikenteen historiaa käsitteleviä artikkeleita halukkaiden käyttöön.

Inssitutkinnon varhaishistoria

Koillissanomat

kesäkuuta 2016

Ulla-Maija Sornikivan kirja Kuljettajakoulutus - itseopiskelusta autokouluopetukseen on mielenkiintoinen ja hauskoja tarinoita sisältävä kirja ajoneuvokoulutuksen historiasta. Teoksessaan Sornikivi käy läpi vaiheikkaimmat alkuvuosikymmenet.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite