Kuljetintekniikka

Kuljetintekniikka

Kosti Koivisto

Teollisuus & tekniikka

Pehmeäkantinen

220 sivua

ISBN-13: 9789528037538

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 21.11.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
59,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vaikka kuljettimien osuus teollisuudessa on huomattava, ei aiheesta ole saatavana hyvää
ja kattavaa kirjallisuutta, eikä varsinkaan sellaista suomenkielistä kirjallisuutta, jossa olisi selkeät ja kattavat mitoitusohjeet.

Nyt 20-vuotisen opettaja kokemuksen ja 25-vuotisen suunnittelija kokemuksen perusteella olen kirjoittanut kirjan. Kirja käsittelee seuraavia kuljettimia: Kolakuljetin, ruuvikuljetin, elevaattori, hihnakuljetin ja lokerohihnakuljetin. Kirjassa selvitetään kiinteän aineen kuljettimien käyttökohteita, rakennetta, toimintaa ja pääasiana on suunnittelu laskentaohjeineen sekä lisäksi jokaisesta kuljettimesta on käytännön esimerkkejä. Suunnittelussa ja esimerkeissä on otettu mukaan tavanomaisen kuljettimen kapasiteetti- ja teholaskennan lisäksi myös akselien ja laakerien sekä hihnojen, ketjujen, ketjupyörien jne lujuustarkastelu ja mitoitus. Muutamista esimerkeistä on laadittu myös kokoonpano- ja työpiirustukset.

Kirja on tarkoitettu ensisijaisesti insinööritason suunnittelijoille ja yleensä kuljettimia valmistaville yrityksille. Kirja soveltuu mainiosti myös konepuolen insinööriopiskelijoille.
Kosti Koivisto

Kosti Koivisto

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite