Kujanjuoksu

Kujanjuoksu

Aarno Liimatainen

Romaanit & novellit

ePUB

1,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515688453

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.11.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
22,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
On marraskuun viimeinen päivä 2017, varhain aamuyöllä. Itsenäisen Suomen 100-vuotispäivään ja / -juhliin on enää kuusi päivää. Niitä juhlia ei vietetä. Yliäänikoneiden kantamien neutronipommien ketjun tarkalleen samanaikainen räjäyttäminen Suomen yllä saa aikaan vahvan sähkömagneettisen pulssin. Pulssi saa kaiken sähköisen toiminnan maassa sekaisin. Maa halvaantuu. Myös kaikki sotilastekniikka. Heti pulssin perään saapuu idästä valtava lentokonearmada. Kahdessa päivässä on maa tiukassa venäläiskontrollissa.

Itsenäisyys näyttää olevan lopullisesti mennyttä. Myös kansalaiset alkavat, useat hammasta purren, tyytyä tähän kohtaloon. Tottumista nopeuttaa ja helpottaa venäläisten psykologisesti nerokas, hyvin ystävällinen ihmisten kohtelu. Vain miehitystä vastustavia sissejä perheineen kohdellaan raakalaismaisesti. Pekka Kari, Naton joukoissa toimiva, siviilityönään poliisiupseeri Etelä-Espanjasta lähtee, Naton taustalla tukemana, pelastamaan synnyinmaataan miehityksen alta. Helteisen kesäkuun päivän aamuna vuonna 2018 Pekka matkustaa Aurinkorannikon Fuengirolasta junalla Malagan lentoasemalle taskussaan lentolippu Helsinkiin.

Alkaa miehen kujanjuoksu läpi Euroopan Suomeen ja tavoitteena hengissä myös takaisin Espanjaan Naton suojiin. Mukana tulomatkalla olisi myös erä uudessa keksinnössä tarvittavasta raaka-aineesta, joka mullistaisi sotilaitten suojautumisen. Se myös mahdollistaisi Suomen vapautumisen takaisin itsenäiseksi valtioksi.
Aarno Liimatainen

Aarno Liimatainen

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite