Kristuksen kirkon kauneus

Kristuksen kirkon kauneus

John Owen

Yhteiskunta & politiikka

Pehmeäkantinen

76 sivua

ISBN-13: 9789528049616

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.09.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
12,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Oxfordin yliopiston kasvatti, teologi John Owen törmäsi 1600-luvun Englannissa kirkon jatkuviin muutoksiin, valtiolliseen kuohuntaan, itsenäisten seurakuntien syntyyn, joita väliin vainottiin, väliin suvaittiin.
Owen etsii Raamatusta vastauksia kysymyksiin mikä on kirkko, mikä kirkossa on ajatonta ja pysyvää, miten Kristus ohjaa kirkkoaan ja näkyy siellä, tehden kirkosta kauniimman kuin mitä silmämme voivat nähdä.
John Owen näkee vanhan ja uuden liiton seurakunnat pohjimmiltaan samana, molemmissa on Kristus keskeisintä. Millä tavoin Kristus on toiminut ja toimii kirkossaan, selviää kirjasta.
Tämä on ensimmäinen Owenin kirja suomeksi.
John Owen

John Owen

John Owen (1616-1683), Oxfordissa korkeasti oppinut teologi, toimi sekä opetustehtävissä että saarnavirassa Englannissa. Hän saarnasi myös parlamentin edessä.
Owen selvittelee kristinuskon perustotuuksia lukuisissa kirjoissaan ja selittää Raamattua syvällisesti. Kirjoissaan hän myös vastustaa sekä valtion, kirkon että lahkojen erheitä. Hänen kirjansa on löydetty uudelleen viime vuosikymmeninä ja niistä otetaan uusia painoksia jatkuvasti.
John Owen vastusti uskonvainoja ja oli vaikuttamassa Kristityn vaelluksen kirjoittajan, John Bunyanin, vapautumiseen vankeudesta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite