Kristillisyyden ja juutalaisuuden yhteiset juuret

Kristillisyyden ja juutalaisuuden yhteiset juuret

Friedrich Weinrebin kirjoitusten mukaan

Hermann Aistrich

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

2,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528091622

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.09.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja on tehty pääasiallisesti Friedrich Weinrebin kirjaan Schöpfung im Wort perustuen (1994). Se käsittelee koko Tooran eli viisi Mooseksen kirjaa juutalaisen perimätiedon mukaan. Kirja sisältää myös heprean kielen erikoispiirteet ja juutalaiseen perimätietoon kuuluvan numerologian.

Friedrich Weinreb löytää rakkaudesta Raamattuun ihmeen tuntemansa muinaisjuutalaisen perimätiedon avulla. Ihme on kaiken sisältävä Raamatun kielen struktuuri, eli Sanan sisäinen rakenne.
Raamatun lukemiseen ja ymmärtämiseen tämä juutalainen perimätieto on osoittautunut hyvin hyödylliseksi, paljastaahan se Raamatun sanoman sisäisen rakenteen ja näin Sanan voima ja syvempi merkitys korostuvat.
Kun halusin tehdä tämän tärkeän tiedon tunnetuksi Suomessa, käänsin omat saksankieliset muistiinpanoni Weinrebin kirjoista suomeksi, ja ne ovat siten pohjana Raamattu-kurssilleni. Tämä kirja perustuu siis pääasiallisesti yli 900-sivuiseen Schöpfung im Wort (suomeksi Luomakunta Sanassa) kirjasta tehtyihin muistiinpanoihini.
Hermann Aistrich

Hermann Aistrich

Rakkaus Raamattuun, Weinrebin kirjoitusten tuntemus ja saksan- ja suomen kielen taito on se yhdistelmä, mikä johti minut tekemään tämän kirjan.
Vuodesta 2015 lähtien olen pitänyt Raamattukursseja Kiteen seurakuntakeskuksessa ja Helsingissä Töölön kirkon tiloissa.

Olen syntynyt ja opiskellut Itävallassa, muutin Suomen 1969 ja olen toiminut n. 40 vuotta lääkärinä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite