Kovaa peliä II

Kovaa peliä II

Tomi Peuhkurinen

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

224 sivua

ISBN-13: 9789527211960

Kustantaja: Kustantamo Helmivyö

Julkaistu: 22.03.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
18,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kovaa peliä -elokuvan jatko-osa on noussut yllättäen Suomen filmitaivaan ykköseksi. Tamperelaisen bisneseliitin moraalittomia koukeroita tonkivasta yksityisetsivästä kertovan elokuvan tarina heijastuu todellisuuteen, kun pienen levitysfirman Peralle ja Jaskalle menestys kihahtaa kalloon vähän liian rajusti. Raittila-niminen kovapintainen poliisi kuulee freelance-kriitikko Jaakolle luvatuista auliista antimista, ja homma riistäytyy käsistä. Avioero on Peran ongelmista pienimpiä, kun seuraavan elokuvan kohtalo on vaakalaudalla eikä hyvännäköinen sihteeri Janicakaan enää siedä seksististen pomojensa touhuja. Viimeisetkin moraalinrippeet viskataan nurkkaan yhteen viikonloppuun tiivistyvän kurimuksen alla. Väistämätön tosiasia kuitenkin on, että leffabisneksessä alamäki alkaa ensi-illasta.

"Luvassa on rutkasti moraalittomia tekoja sekä yksityiskohtaisesti kuvailtuja seksin ja väkivallan kuvauksia." (esipuheesta)

"Tunnistan Peuhkurisessa sukulaissielun."
(Mikael X. Messi, Lausteen himokämpän kirjoittaja)
Tomi Peuhkurinen

Tomi Peuhkurinen

Tomi Peuhkurinen on tamperelainen elokuva-alan työntekijä. Hän on aiemmin julkaissut novellikokoelman Ilmassa musta kissa (Hexen Press 2016) ja toimittanut kirjan X-Rated: sis. epäkorrektia materiaalia (Helmivyö 2020). Kovaa peliä II on hänen esikoisromaaninsa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite