Koukussa

Koukussa

Arkidekkari

Akseli Kaarna

Osa 2: Esko Talaksen trilogia

Romaanit & novellit

ePUB

546,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528076469

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.02.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Rakennusmaailman ympyröistä kansainvälisille vesille lipuva kolmen teoksen sarja. Arkielämän kiemuroita ja ihmissuhteiden kirjoa värittää erilaiset rikolliset elementit. Suoraselkäisyys ja inhimillisyys on välillä koetuksella kun epäoikeudenmukaisuus ja säälimättömyys katsovat kirjan hahmoja silmiin.
Rakkaudella on annettavaa mutta osaako sitä ottaa vastaan oikeaan aikaan. Voiko suurimmasta tuskasta pelastaa mikään inhimillinen vaihtoehto.
Osa 2. Koukussa, peilaa maailmaa kansainvälisemmältä puolelta, siinä mm. kauan vaiettu rikollinen lonkero heittää hiekkaa myös Eskon rattaisiin. Hän saa kyllä hyvää ja vahvaa tukea hyvistä ystävistään mutta riittääkö se voima pahaa vastaan? Kasvattaako kaikki kokemukset ihmistä vai voivatko jopa tappaa minuuden?
Akseli Kaarna

Akseli Kaarna

Runoja, laulun tekstejä, ajatelmia, sketsejä, novelleja ja kirjoja kirjoittanut amatöörikirjailija joka on elämänsä aikana kokenut monta seikkailukirjamaista tapahtumaa omassa elämässään niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Mies joka on ollut itse - korkeajännitys.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite