Kotivara
Suosittu

Kotivara

Pasi Karosto

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

1,8 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528000358

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.02.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kotivara kuuluu jokaiseen talouteen. Tämä opaskirja kertoo mitä se tarkoittaa sekä sisältää ohjeet toimivan kotivaran kokoamiseen ja ylläpitämiseen. Tämä on jokaisen kodin perusteos.
Anna kirja lahjaksi kotoa pois muuttavalle nuorelle ja hanki se itsellesi tai tuttavillesi. Siitä on hyötyä kaikille, jotka asuvat omassa taloudessa yksin tai perheen kanssa.
Toimivan kotivaran avulla teet arjestasi helpompaa ja helpotat elämää myös silloin, kun kaikki ei suju suunnitelmien mukaan. Mitä kannattaa ottaa huomioon sähkökatkosten tai yllättävän sairastumisen varalta? Onko taloudessa kaikkea mitä tarvitaan? Mitä hyötyä kotivarasta on arkitilanteissa?
Opaskirjan on kirjoittanut Pasi Karosto. Hän on perehtynyt henkilö- ja perhekohtaiseen varautumiseen Suomessa tavallisen ihmisen näkökulmasta.
Pasi Karosto

Pasi Karosto

Pasi Karosto on ammatiltaan erityisluokanopettaja. Asuinpaikka on Itä-Suomessa, Liperissä. Hän on perehtynyt varautumiseen tavallisen ihmisen ja perheen näkökulmasta. Sen takia häntä on myös tituleerattu julkisuudessa mm. ”Suomen survivalistiguruksi”. Hän on ollut haastateltavana aiheesta sanoma- ja aikakausilehdissä lukuisia kertoja ja hänestä on myös tehty dokumenttielokuva TV1 Tositarina- sarjaan.
Suomalainen selviytymisopas-kirja ilmestyi vuonna 2011 ja vuoden 2023 julkaisu on Kotivara- niminen opaskirja. Perheeseen kuuluu vaimo ja neljä lasta. Muita harrastuksia ovat mm. metsästys, retkeily, lukeminen, roolipelaaminen sekä musiikin kuuntelu.
Website: https://www.varaudu.fi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite