Kotilieden ääreltä

Kotilieden ääreltä

Kaisu Kaikkonen

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Kovakantinen

108 sivua

ISBN-13: 9789524984249

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.01.2011

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
33,30 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä on kokkailun lyhyt oppimäärä arkisesta ruoanlaitosta kiinnostuneille. Olen valmistanut helppoja kotoisia ruokia ja leivonnaisia lähikaupan tarvikkeista. Ne ovat tavallaan mielireseptejä, jotka ovat kirjattu muistivihkoon tai ne ovat säilyneet keittokirjan välissä vuosikausia. Olen muokannut niitä mieleisekseni. Lisätiedot on maustettu muistoilla vuosien varrelta.Uutena välineenä keittiöön tuli digikamera, jolla näppäilin kuvan ruuasta tai leivonnaisesta.Tuoksu ja maku on itse koettava.
Kotini perintöä on innostus ruuanlaittoon. Sitä perintöä haluan olla jatkamassa ennenkaikkea lähipiirini, ystävieni ja kaikkien kotikokkailusta kiinnostuneiden kanssa.
Kaisu Kaikkonen

Kaisu Kaikkonen

Paltamossa v. 1946 syntynyt eläkkeellä oleva opettaja.
Olen toiminut kotimaassa yläkoulun tekstiiliopettajana sekä tehnyt pitkän uran kirkon koulutyössä Etiopiassa. Nykyisin kotini on Siilinjärvellä.
Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi aikuista lasta. Olen kuuden lapsen mummo. Kesäisin mökkeily ja marjastus ovat etusijalla. Kaikki kädentaitoihin liittyvät harrastukset ovat edelleen viikko-ohjelmassa, uutuutena lasityöt, ikäihmisten jooga-ryhmä ja marttamenot. Konsertit ja teatterikäynnit tuovat piristystä aina, kun vain malttaa lähteä.
Motto: Tekemällä oppii ja kokeilemalla keksii!

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite