Kotikonnun eväillä elämän tolalla

Kotikonnun eväillä elämän tolalla

Aikamatkalla ihmisten parissa

Heikki K Lähde

Teollisuus & tekniikka

ePUB

17,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515686930

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.06.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ihanaa, kun olet kiinnostunut uskomattoman salaperäisestä maauskosta. Onhan kaiken energiamme alkulähde edelleen maaseudun mullan uumenissa. Nostalgisuutta maustavat luonnollisen luonnon mielenrauhaa ja terveyttä aikaansaavien elomuotojen katsaukset.
Kirjassa kerron erillisinä lukuina oman kotikontuni menneisyydestä tutkimusteni ja kokemusteni perusteella sekä nuoruusajastani ennen traktoriseurueen tuloa lihasvoiman avuksi noin puoli vuosisataa sitten.
Kerron puun ihmeellisestä matkasta metsästä maailmalle. Puu kaatui justeerilla. Hevoskuljetusta seurasi uittokuljetus hevosen ja ihmisten voimin. Ponttoopurukka vietti viikkokausia järvellä kelluvalla lautalla asuen ja tukkilauttoja kuljettaen. Hiki hitsasi hevosen ja ihmisen työpariksi.
Kerron myös isoisäni ja isäni elotaipaleiden matkasta siihen torppaan, missä he elivät ja missä sain juuret ja siivet eväikseni elämäni elotaipaleelle tuhansien ihmisten kotikonnuille jopa viiden entisen läänin alueilla.
Kirja valaisee entisajan elämää maaseudulla ja kotikonnuillani omalta osaltani yhdeksän vuosikymmenen aikana.
Kerronnallani olen ajatellut auttaa isovanhempia palauttamaan muistiinsa ennenvanhan elomuotoa lastenlastensa kanssa tapahtuviin keskusteluihin. Elomuotojen perinteet siirtyvät näin uusille sukupolville. Kotisivuni: Kalevinkotikontu.
Heikki K Lähde

Heikki K Lähde

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite