Kosto

Kosto

Ari Ohvo

Romaanit & novellit

ePUB

445,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523393424

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.12.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjan päähenkilö ja hänen läheisensä olivat olleet jo vuosien ajan häiriintyneiden rikollisten vainon ja kidutuksen kohteina. Kidutus tässä tapauksessa ei tarkoita varsinaista pahoinpitelyä tai väkivaltaa, vaan jotain aivan muuta, jotain sellaista, jota ei voisi edes kuvitella kohtaavansa.

Kymmenen vuotta jatkuneen vainon, omaisuuden tuhoamisen, törkeiden yksityisyyden loukkausten ja monien muiden karmeiden käänteiden jälkeen kirjan päähenkilö päättää muuttaa asumaan naisystävänsa Nastan luokse Pietariin.

Mutta mitä sitten mahtoikaan tapahtua? Tämä kirja kertoo juuri niistä toisaalta mahtavista, mutta toisaalta taas painajaismaisita tapahtumista, jotka sitten lopulta johtivat todella äärimmäisiin tekoihin.
Ari Ohvo

Ari Ohvo

Ari Ohvo on kuusikymppinen isoisä, joka on tehnyt yli 30 vuotisen varsinaisen työuransa IT-alalla. Vuosia hänen haavaansa oli kuitenkin kirjoittaa kirja ja ensimmäinen kirja näkikin sitten päivänvalon vuonna 2013 ja nyt kirjoja on julkaistu jo useita.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite