Kosmos i regn droppen

Kosmos i regn droppen

Dick Karlsson

Klassikot & runot

ePUB

1,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528089520

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.05.2019

Kieli: ruotsi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Detta är en diktsamling för dem som inte läser poesi. För skärgårdens män, för seglare, för vilsna globetrotters. Detta är en hyllning till skärgården. En episk berättelse från alltings början till alltings slut. En skapelseberättelse och en apokalyps. I boken har jag samlat min skärgårdslyrik från 40 år till en ny helhet. En bok för alla seglare att ha i kajutan bredvid loggboken.
Dick Karlsson

Dick Karlsson

Dick Karlsson är en pensionerad diplomingenjör som varit engagerad i forskning och produktutveckling hela sitt yrkesliv. Han är bosatt i Pargas och skärgården och naturen har präglat hela hans liv. Sin första diktsamling publicerade han redan 1980 och den rosades av kritiken för sitt annorlunda språkbruk där termer från matematik och fysik varvades med mera traditionella lyriska tongångar. Detta är Karlssons sjunde diktsamling.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite