Korttijengin matka Bhutaniin

Korttijengin matka Bhutaniin

Seppo Kärkkäinen

Matkailu & maantiede

ePUB

21,6 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789529356300

Kustantaja: Electraflex Oy

Julkaistu: 11.06.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Bhutan on pääosin Himalajan vuoristossa sijaitseva sisämaavaltio, jonka rajanaapurit ovat Kiina (Tiibet) ja Intia. Maa on yksi maailman eristyneimmistä valtioista, joka pyrkii suojelemaan kansallista kulttuuriaan ja luontoaan mm. rajoittamalla turismia. Maa on kuitenkin pikkuhiljaa avautumassa ja mm. internet ja televisio tulivat luvallisiksi v. 1999 yhtenä viimeisistä maapallon maista. Maa on ollut kuningaskunta vuodesta 1907 ja aiemmin kuningas hallitsi suoraan, mutta 2008 Bhutanista tuli perustuslaillinen monarkia. Buddhalaisuus vaikuttaa syvästi ihmisten elämään ja tapoihin. Kansalaisten hyvinvointia mitataan onnellisuusindeksillä bruttokansantuotteen sijaan.

Kirja kertoo kaveriporukan matkasta Bhutaniin keväällä 2015. Aluksi annetaan perustiedot Bhutanista ja sen historiasta. Sen jälkeen kuvataan matkan vaiheita ja havaintoja päiväkirjamaisesti ja runsaasti kuvitettuna.
Seppo Kärkkäinen

Seppo Kärkkäinen

Seppo Kärkkäinen on eläkkeellä oleva VTT:n tutkimusprofessori, joka on jatkanut energia-alan konsultointia oman yrityksensä, Elektraflex Oy:n, kautta. Eläkkeelle jäätyään hän on myös voinut keskittyä enemmän harrastuksiinsa, joita ovat mm. matkailu, penkkiurheilu, sukututkimus ja mökkeily. Korttijengin matkasta Bhutaniin hän on julkaissut aiemmin kirjan, samoin sukukirjan Rautalammin Kärkkäisistä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite