Koppelontieltä Savoon

Koppelontieltä Savoon

Varrimassa, osa 2

Neta Kiviniemi

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Kovakantinen

224 sivua

ISBN-13: 9789523396814

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.07.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Koppelontieltä Savoon on jatkoa Varrimassa kirjaan. Tapahtumat perustuvat vahvasti tosiasioihin, mutta mukana on muutamia juttuja, joihin kirjoittaja on käyttänyt fiktiota. Sekoilujakso on ollut niin hankala, että ilman fiktiota se kenties olisi jäänyt kokonaan kirjoittamatta.

Vaikka Netan pitkään elämänkaareen keräytyy vaikeita juttuja, silti myös onnellisuus tunkee vahvasti mukaan. Ilo lapsista, lastenlapsista ja lastenlastenlapsista kruunaa kaiken. Neta Annikki toteaakin uuden kirjansa lopussa: Tuntuu huikealta, että tähän asti olen päässyt. Sairaudet ja ne muut kipeät jutut ovat muokanneet minut tällaiseksi kuin nyt olen. Olen oppinut elämään tässä hetkessä. Paljosta saan olla kiitollinen.
Neta Kiviniemi

Neta Kiviniemi

Neta, alunperin Aune Annikki, syntyi Inarin kalastajasaamelaiseen perheeseen. Hän oli seitsemästä lapsesta toiseksi vanhin.

Aikuisena Netan asuinpaikat vaihtuivat puolison Pertin työn mukaan. Hän osallistui jokaisella paikkakunnalla naisjärjestöjen toimintaan, harrasti kansalaisopistoissa käsitöitä, lausuntaa, ja lauloi kuoroissa.
Neta pysähtyi viimein Leppävirralle. Lähti politiikkaan, valittiin kultturilautakuntaan, jossa toimi puheenjohtajana. Neta jäi leskeksi ennen kuin ehti täyttää 50 v. Silloin hän jättäytyi politiikasta. Tilalle tulivat kansalaisopiston harrastukset. Neta on käynyt kirjoituskursseilla eri puolilla Suomea.

Vuonna 2004 Maaseudun Sivistysliitto julkaisi antologian: "Edessä uudet ulapat", ja vuonna 2009 "Punainen hame", joissa on myös Netan elämänkaarikirjoituksia.

Vuonna 2016 Neta julkaisi ensimmäisen omaelämänkerrallisen kirjansa Varrimassa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite