Konehengittäjä ja assistentti

Konehengittäjä ja assistentti

Jukka Sariola

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

272 sivua

ISBN-13: 9789515689832

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 13.02.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
18,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Elämäsi potilaana on vain raapaisu oikeasta elämästä!", kiteyttää toimittaja Sakarias Nousiainen tunnelmansa oltuaan pari vuoroa harjoittelemassa avustamistani. En pysty hengittämään ilman konetta ja lihasvoimani riittävät hyvin vähään. Tarvitsen apua vuorokauden ympäri, mutta en ole suinkaan potilas.

Toimittaja Nousiainen, tässä kirjassa Saku, on mielikuvituksen tuotetta, mutta kirjan tapahtumat ovat todellisia kohtauksia valitulta ajanjaksolta. Niin ikään Sakun asennoituminen on minulle moneen kertaan koettua elämäni varrella.

Saku haluaisi kirjoittaa paljastavan juttusarjan vammaisen ihmisen arvottomasta elämästä. Siksi hän jää vajaaksi vuodeksi tekemään avustajieni sijaisvuoroja. Tänä aikana hän näkee elämäni erilaisia mahdollisuuksia ja haasteita, jotka eivät suinkaan vähene koronapandemian seurauksena. Herää monenlaisia keskusteluja vaikeavammaisen asemasta ja itsemääräämisoikeudesta.

Tässä kirjassa avaan elämääni arjen kuvauksen kautta ja samalla näkymän henkilökohtaisen avustajan työhön. Lukijan ratkaistavaksi jää, millainen raapaisu tämä on oikeasta elämästä.
Jukka Sariola

Jukka Sariola

Jukka Sariola on Helsingissä asuva vammaisjärjestövaikuttaja ja kirjailija.

Tämä kirja on hänen neljäs teoksensa. Kirjoissaan hän hyödyntää kokemustaan vammaisuudesta. Synnynnäinen lihassairaus on tuonut tutuksi niin sähköpyörätuolin kuin hengityskoneen.

Hänen edellinen teoksensa Ystäväni Seija - kutsumuksena Afganistan sai Vuoden kristillinen kirja -palkinnon vuonna 2015.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite