Kom och lek med oss!

Kom och lek med oss!

Lilian Manelius

Lastenkirjat

ePUB

2,3 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523180031

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.07.2015

Kieli: ruotsi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
I en sluttning bakom Annas skola finns ett ställe där de andra barnen tycker om att leka. På lekplatsen växer träd och buskar väldigt tätt, och marken är täckt av stora ormbunkar. Barnen kallar platsen för djungeln. Djungeln är en förbjuden plats under skoldagen.
Anna är 7 år och hon har inga vänner. Hon är blyg och lite annorlunda. Om du vill veta varför hon är annorlunda måste du läsa den här boken!
Lilian Manelius

Lilian Manelius

Kom och lek med oss! är skriven och illustrerad av 15-åriga Lilian Manelius från Finland. Författaren vill i sin första barnbok speciellt lyfta fram två budskap till barn och föräldrar:
Det första är att alla människor är olika och kan se annorlunda ut, men trots det ska man inte skämmas över den man är. Innerst inne är vi alla lika. Det andra är att vi inte behöver alla möjliga leksaker och pekplattor för att kunna leka, allt vi behöver är vår fantasi. Den sätter inga gränser och tar aldrig slut!

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite