Kolmen vuoden kuluttua

Kolmen vuoden kuluttua

Outoja tapahtumia

Merina Halkola

Romaanit & novellit

ePUB

427,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528090403

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.06.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Velin elämä on vihdoin kohdallaan, kun Susannan kanssa on asiat saatu puhuttua ja perheenjäsenetkin ottavat hänet aivan uudella tavalla vastaan. Mutta parasta hiihtolomassa on kuitenkin se, kun Susanna kutsuu Velin ja kaikki muutkin hänen isänsä luokse Tampereelle.

Mutta Veli ei olisi osannut ollenkaan kuvitella, että jollakulla toisella voisi olla asiat vielä huonommin, kuin miten hänellä itsellään oli aiemmin. Nimittäin aika pian Susannan ystävä Paula kertoo isosiskonsa salaperäisestä katoamisesta ja kuinka vaikeaa perheelle
on puhua asiasta.

Mutta pian heidän arvoituksensa saa uuden jännittävän käänteen, kun yllättävän paljon samannäköinen tyttö esiintyy kaupungilla. Veli ystävineen eivät osaa ollenkaan arvata, millainen seikkailu heitä odottaa, kun katoamisen todellinen syy paljastuu.

Kirjasarjaan liittyviä kuvia voi katsella osoitteessa: kuviakirjoista.blogspot.fi ja Velin aikaisimmista vaiheista voi lukea 12-13-vuotiaana kirjoittamassani blogissa osoitteessa:
lps-tarinat.blogspot.fi
Merina Halkola

Merina Halkola

Kirjailija on 18-vuotias nuori Tampereelta. Hän aloitti lyhyempien tarinoiden kirjoittamisella jo 9-vuotiaana. Tarinoita on syntynyt yhteensä jo useita satoja sivuja. Tähän mennessä on ilmestynyt yhteensä viisi kirjaa ja ne jakaantuvat kahteen eri kirjasarjaan, joista toinen on Loma-sarja ja toinen Kolmen vuoden kuluttua-sarja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite