Kolmen naisen keittiössä on kokoelma äidin ja kahden tyttären ruokamuistoja. Rakkaus ruokaan ja ruuanlaittoon on yhdistänyt kolmikkoa aina. Kirjassa yhdistyvät reseptit eri vuosikymmeniltä tarinoihin niiden takana.
Kirjan runkona toimii suomalainen ruokavuosi. Osa kirjan resepteistä liittyy juhlapäiviin tai erityisiin viikonloppuihin, mutta mukana on myös kolmikon arkiruokasuosikkeja sekä mummeilta perittyjä luottoreseptejä.
Ruuanlaitto, reseptien metsästys ja niiden ideointi on ollut kolmikolle rakas elämänmittainen harrastus, ja kirjassaan he haluavat välittää juuri intohimoisen suhtautumisensa ruokaan ja ruuanlaittoon, sekä ennen kaikkea siitä yhdessä nauttimiseen.
Kolmen naisten keittiöstä löytyvät äiti Leena Saarimaa ja hänen kaksi tytärtään Emma ja Vilma Puosi. Kukaan naisista ei ammatikseen työskentele ruuan kanssa tai ravintola-alalla. Mutta he ovat kaikki intohimoisia kotikokkeja, joille ruuanlaitto, reseptien metsästys ja niiden ideointi on rakas elämänmittainen harrastus.
Leena Saarimaa
Kolmen naisten keittiöstä löytyvät äiti Leena Saarimaa ja hänen kaksi tytärtään Emma ja Vilma Puosi. Kukaan naisista ei ammatikseen työskentele ruuan kanssa tai ravintola-alalla. Mutta he ovat kaikki intohimoisia kotikokkeja, joille ruuanlaitto, reseptien metsästys ja niiden ideointi on rakas elämänmittainen harrastus.
Vilma Puosi
Kolmen naisten keittiöstä löytyvät äiti Leena Saarimaa ja hänen kaksi tytärtään Emma ja Vilma Puosi. Kukaan naisista ei ammatikseen työskentele ruuan kanssa tai ravintola-alalla. Mutta he ovat kaikki intohimoisia kotikokkeja, joille ruuanlaitto, reseptien metsästys ja niiden ideointi on rakas elämänmittainen harrastus.
Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.