Kolme naista Kannakselta

Kolme naista Kannakselta

Tuovi Paju, Maijaliisa Kalliomäki

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Pehmeäkantinen

108 sivua

ISBN-13: 9789523300798

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.10.2015

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
19,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämän kirjan kolme naista ovat eläneet Terijoen ja Uudenkirkon Vammelsuun tienoilla. Heidän kohtalonsa vievät lukijat sittemmin Kannakselta Laatokan rannoille, länteen Ruotsiin, ja toisaalta Pietariin ja Krimille. Mukana on Rakkauden haudan kiehtova tarina, nuoren lotan rintamakokemukset ja sodanjälkeisen yhteiskunnan monet muutokset.

Huolimatta erilaisista yhteiskunnallisista lähtökohdista – aatelisto, työväestö, upseeristo – heillä oli paljon yhteistä. Kaikissa kolmessa naisessa, Marthassa, Elinassa ja Ulla-Maritassa, oli suomalaista sitkeyttä, halu selviytyä ja kyky hankkia ja omaksua uusien tilanteiden vaatimat taidot. Lisäksi he olivat kielitaitoisia, mikä olikin luonnollista sillä Kannaksen alueella. Voinee sanoa, että heissä oli myös luontaista kansainvälisyyttä.

Sotakokemuksista ja usein karuista olosuhteista huolimatta he elivät varsin pitkän elämän. Kerrotut tapahtumat ajoittuvat 1800-luvun loppupuolelta 2000-luvun alkuun. Siten kirja on myös matka Suomen historiassa kolmen naisen kokemana.
Tuovi Paju

Tuovi Paju

Maijaliisa Kalliomäki

Maijaliisa Kalliomäki

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite