Kokonaisvaltainen työhyvinvointi
Suosittu

Kokonaisvaltainen työhyvinvointi

Harri Virolainen

Talous & johtaminen

Pehmeäkantinen

236 sivua

ISBN-13: 9789522864918

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.11.2012

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
51,20 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kokonaisvaltainen työhyvinvointi tuo esiin työhyvinvoinnin eri osa-alueita sekä työhyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä monipuolisesti. Kirjassa käsitellään työhyvinvointia useasta eri näkökulmasta, kuten yksilön, organisaation ja yhteiskunnan näkökulmasta. Varsinkin työpaikan näkökulma painottuu lähestymistavassa. Kirja sisältää työhyvinvointiin liittyvien teorioiden ja tutkimustulosten lisäksi runsaasti esimerkkejä eri organisaatioiden työhyvinvoinnin käytänteistä. Lisäksi kirja antaa käytännöllisiä vinkkejä kuinka mitata ja kehittää työhyvinvointia.

Kirja soveltuu oppikirjaksi yliopistoihin ja ammattikorkeakouluihin työhyvinvoinnin ja henkilöstöjohtamisen kursseille. Lisäksi kirja tarjoaa työkaluja organisaatioiden johto- ja esimiestehtävissä sekä työhyvinvoinnin ja henkilöstöjohtamisen parissa työskenteleville henkilöille.
Harri Virolainen

Harri Virolainen

Harri Virolaisella on monipuolinen kokemus työhyvinvoinnista niin kou-lutuksen (KTT, KM, LitM, TtM) kuin myös työkokemuksen puolesta. Hän työskentelee Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa johtamisen ja organisoinnin opetus- ja tutkimustehtävissä ja on erikoistunut työhyvinvointi-kysymyksiin. Yliopistotyön lisäksi hän on osakkaana työhyvinvoinnin edistämiseen keskittyvässä Huippufiilis yrityksessä. Hän on auttanut useita organisaatioioita työhyvinvointi -kysymyksissä konsulttina ja pitänyt työhyvinvointia käsitteleviä esitelmiä Suomen lisäksi ulkomailla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite