Kokoaan Suurempi Suomi

Kokoaan Suurempi Suomi

Poliittisia kirjoituksia vuosilta 2012-2018.

Kimmo Kautio

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

1,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528008095

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.02.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kokoaan Suurempi Suomi pitää sisällään Kimmo Kaution blogikirjoituksia ja poliittisia kannanottoja vuosilta 2012-2018. Kirja hahmottelee kirjoittajansa poliittista ajattelua ja sen muutoksia ajassa. Teos luotaa kuvaa visionääristä ajattelijasta, jolla on poliittisen esikuvansa ja oppi-isänsä Paavo Väyrysen kaltainen kyky katsoa asioita laaja-alaisesti, aistia kansan syviä tuntoja ja nähdä mihin olemme kansakuntana matkalla.

Kirjan ensimmäisessä osassa hahmotellaan näkökulmaan suomalaiseen turvallisuuspoliittiseen keskusteluun, otetaan kantaa ja myös perustellaan joitakin avainasioita. Toisessa osassa keskitytään pääasiassa työllisyyspolitiikan teemoihin. Kolmannessa ja neljännessä osassa pääroolin saavat EU- ja maahanmuuttokritiikki. Viidennessä osassa käsitellään ilahduttavasti politiikan moraali-, sananvapaus- ja arvokysymyksiä.
Kimmo Kautio

Kimmo Kautio

Kimmo Kautio (s.1982) asiantuntijatyössä leipänsä ansaitseva poliitikko, isä, runoilija ja vapaa kirjoittelija. Hänen poliittinen uransa on kulkenut vihreiden ja vasemmistoliiton kautta kuudessa vuodessa Seitsemän tähden liikkeen eduskuntavaaliehdokkaaksi vuoden 2019 eduskuntavaaleissa.

Kaution juuret ovat syvällä hämäläisessä mullassa. Hän on syntyisin Kärkölästä ja asunut pitkään Hämeenlinnassa ja Hattulassa, jossa hän on ollut mukana myös kunnallispolitiikassa. Salibandyn parissa mies on vuosien varrella nähty niin pelaajana kuin valmentajanakin pääsarjatasoilla.

Kautio on itsenäinen, perusluonteeltaan introvertiksi tunnustautuva ajattelija, jonka näkökulmat yhteiskunnalliseen keskusteluun ovat usein jäljittelemättömän omaleimaisia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite