Kokemuksia tietoisuuden heräämisestä

Kokemuksia tietoisuuden heräämisestä

Pauli Liikala

Luonnontieteet & ympäristö

Pehmeäkantinen

296 sivua

ISBN-13: 9789528024019

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.10.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Viides kirjani Kokemuksia tietoisuuden heräämisestä perustuu YouTubessa näkyvään haastattelusarjan Paulin pakeilla. Näissä haastatteluissa on käynyt elokuuhun 2020 mennessä noin 120 haastateltavaa. Olen pyrkinyt saamaan selville haastattelusarjassani, millaisia henkisiä tai epätavallisia kokemuksia haastattelemillani henkilöillä on ollut. Näin on syntynyt kattava aineisto haastateltujen henkilöiden henkisistä kokemuksista ja yhteyksistä henkimaailmaan ja muiden planeettojen asukkaisiin. Kirja kertoo myös, mitä he ovat oppineet näistä kokemuksistaan ja miten nämä kokemukset ja yhteydet ovat muokanneet heidän maailmankuvaansa ja vaikuttaneet heidän elämäänsä. Kirjassani on mukana yli 60 henkilön kokemuksia heidän tietoisuutensa heräämisestä.
Pauli Liikala

Pauli Liikala

Pauli Liikala on kirjoittanut tätä ennen neljä kirjaa. Ensimmäinen kirja, Totuuden henki on kuvaus hänen suku-, perhe- ja työhistoriastaan ja siinä on mukana kuvaus Paulin ensimmäisistä henkisistä kokemuksista. Toinen kirja Viisas Karhu on kuvaus Paulin elämästä apassiheimon päällikkönä ja muista Paulin entisistä elämistä. Kolmas kirja Paulin oppivuodet on jatkoa kirjalle Viisas Karhu ja siinä on mukana Paulin näkemyksiä henkimaailman ilmiöistä. Siinä kuvataan myös Paulin muita edellisiä elämiä. Neljäs kirja Viidennen asteen yhteyksiä kertoo 41 suomalaisen henkilön kohtaamisista ufojen ja humanoidien kanssa.

Pauli Liikala on tunnettu myös YouTubessa näkyvästä haastattelusarjasta Paulin pakeilla ja kirjoittamiinsa kirjoihin liittyvistä keskusteluryhmistä Facebookissa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite