Koivulehto
Suosittu

Koivulehto

Juha Mäntylä, Arttu Tuominen

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

152 sivua

ISBN-13: 9789527211090

Kustantaja: Kustantamo Helmivyö

Julkaistu: 12.06.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
15,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Koivulehdon novellit ovat saaneet innoituksensa Suomen kesäöistä - niiden valoisuudesta ja varjoista. Kaikki tarinat kiertyvät juhannuksen ympärille ja vievät lukijan hämäriin metsiin, vesien äärelle ja keskikesän tuoksuihin. Lähde kolmentoista kokeneen kirjailijan matkaan halki usvaisten laidunniittyjen ja rannoilla palavien kokkojen ja koe keskikesän taika.

Koivulehto on ensimmäinen Suomessa julkaistu juhannusaiheinen kauhu- ja jännitysnovellien antologia. Tunnelmallisia novelleja ovat kirjoittaneet muun muassa Harri Hietikko, Juha Jyrkäs, Pasi Luhtaniemi, Helena Numminen ja Karoliina Suoniemi.
Juha Mäntylä

Juha Mäntylä

Kirjailija Juha Mäntylä (s. 1979) asui lapsuutensa ja nuoruutensa Merikarvialla Tuorilan kylässä. Puolet elämästään hän on ollut pois Tuorilasta, mutta palaa sinne mielellään kaunokirjallisessa tuotannossaan. Sydämeltään hän on aina tuorilalainen.
Mäntylän tuotantoon kuuluu useita rikosromaaneja sekä suosittujen Joulukalenteri-antologioita.

Arttu Tuominen

Arttu Tuominen

Arttu Tuominen (s.1981) on porilainen ympäristöteknologian yamk-insinööri. Vapaa-aikanaan kalastusta, veneilyä ja kirjallisuutta harrastava Arttu painii päivätyönään ympäristönsuojelutehtävien parissa Satakunnassa. Hänen esikoisromaaninsa Muistilabyrintti ilmestyi 2015.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite