Koiran virikkeistäminen

Koiran virikkeistäminen

Miten virikkeistän syömisen avulla?

Virpi Partanen

Osa 1 tästä sarjasta

Luonnontieteet & ympäristö

ePUB

12,3 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528007364

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.12.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mitkä asiat saa koiran onnelliseksi? Miten saa edistettyä koiran hyvinvointia järjestämällä sille helppoa lajiominaista tekemistä? Kirja antaa sanoin ja kuvin paljon vinkkejä tavallisille koiranomistajille, niin kuin ammatikseen koirien kanssa työskentelevillekin. Teoksessa on tutkittua ja kokemukseen perustuvaa tietoa. Kirja myös ohjeistaa tekemään koiralle virikkeistämissuunnitelman.
Virpi Partanen

Virpi Partanen

Virpi Partanen avaa toisessa kirjassaan tatuointien taakse kätkeytyviä tarinoita. Virpi valitsi kirjan aiheen omasta kiinnostuksestaan tatuointien tarinoita kohtaan.
Hän työskentelee yrittäjänä antaen koirakoulutusta ryhmissä ja yksityisesti, sekä apua haasteellisesti käyttäytyvien koirien perheille. Virpi ei koe olevansa kirjailija eikä hän kuulemma tarvitsekaan mitään titteleitä. Hän kirjoittaa, jos siltä tuntuu, siitä aiheesta mikä milloinkin häntä kiinnostaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite