Koiran kanssa
Suosittu

Koiran kanssa

arki, harrastaminen, kilpaileminen

Juha Korri

Osa 1: Opas koiran omistajalle

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

5,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528064503

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 11.12.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Miten saada koiran kanssa elämisestä mahdollisimman paljon iloa? Kuinka välttää ja ennaltaehkäistä mahdolliset ongelmat? Koiran kanssa on selkeä ja helppotajuinen opas sujuvaan arkeen nelijalkaisen ystävän kanssa. Teoksessa opastetaan havainnollisten esimerkkien avulla, kuinka koiraan rakennetaan luottamuksellinen suhde, miten opetetaan arkielämässä tarvittavia taitoja ja kuinka käytösongelmia kannattaa koiraystävällisin menetelmin ehkäistä ja ratkoa. Kirja on hyödyllinen lukupaketti niin kotikoiran omistajalle kuin kilpailemisesta kiinnostuneelle koiraharrastajalle, sillä opas sisältää paitsi arkielämän neuvoja myös ohjeet harrastuksissa etenemiseen aina huipputasolle saakka.
Juha Korri

Juha Korri

Juha Korri on kilpaillut omien koiriensa kanssa palveluskoiralajeissa ja valmentanut muita koiraharrastajia jo 40 vuoden ajan. Hän on kilpaillut koiraurheilussa MM-tasolla ja jakaa tässä oppaassa tietämystään suoraan koiraurheilun huipulta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite