Kohti tavoitetta

Kohti tavoitetta

Spanielin pennusta metsästyskoiraksi

Tiina Karlström

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Pehmeäkantinen

136 sivua

ISBN-13: 9789523186170

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.07.2015

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
33,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Kohti tavoitetta - spanielin pennusta metsästyskoiraksi" -kirjassa käydään tekstin lisäksi valokuvin ja esimerkein läpi spanielin pennun kouluttaminen ylösajavaksi ja noutavaksi metsästyskoiraksi. Perustana kirjan ohjeille ovat omien koirien kanssa tehdyt koulutus- ja metsästyshavainnot sekä saavutetut käyttökokemukset.

Kirjassa pohditaan myös koiran käyttöön ja koulutettavuuteen vaikuttavia luonne- ja viettiominaisuuksia sekä perintötekijöitä. Vaiheittaisen koulutuksen lisäksi kirjassa on osio metsästyskäytössä havaittujen koiran ja ohjaajan virheiden korjaamisesta.

Mukana on myös tietoa koiran koulutuksesta haavoittuneen riistaeläimen jäljestämiseen ja MEJÄ-kokeeseen.
Tiina Karlström

Tiina Karlström

Tiina Karlström on eläinten hyvinvoinnista ja käyttäytymisestä kiinnostunut kotieläinagrologi AMK. Työssään hän toimii asiantuntijana tuotantoeläinten tuotannon, hyvinvoinnin, ruokinnan ja käyttäytymisen asiantuntijana. Vapaa-aikanaan hän harrastaa koiriensa kanssa metsästystä ja on aktiivinen kilpailemaan myös kokeissa. Kokemusta on 30 vuoden ajan kertynyt paitsi erilaisten koirien kouluttamisesta ja kilpailemisesta eri lajeissa (MEJÄ-, SPME- ja palveluskoira- ja tottelevaisuuskokeet), myös koirien kasvattamisesta. Tiina Karlström toimii ylituomarina spanielien taipumus- ja metsästyskokeissa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite