Kohtalon kuljettamat

Kohtalon kuljettamat

Emre Ribeiro

Romaanit & novellit

Kovakantinen

200 sivua

ISBN-13: 9789528037064

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.01.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kaksitoistavuotias Siler jää orvoksi. Alkaa Silerin monivaiheinen kiertolaiselämä ylämaassa. Professorin koti, luostari, orpokoti. Siler kokee hyvyyttä, mutta myös hillitöntä väkivaltaa. Ystävystyy orpokodissa italialaisen nuorukaisen Antonion kanssa, mutta nuorukaiseksi varttumisen vaikeudet aiheuttaa kitkaa ystävyyssuhteissa.

Vanhempien traaginen menetys ei jätä Sileriä rauhaan. Kuka minä olen? Mitä minä tiedän isästäni? Entä äidistäni? Siler kysyy vaikeuksiensa keskellä. Nuorukaiseksi vartuttuaan hän päättää käydä entisessä kotikylässään ja saa tietää uskomattoman totuuden vanhemmistaan. Kuka on kirjoittanut paljastavan viestin marmorinorsun taakse?
Kohtalon kuljettamat on mukaansa tempaava kertomus sattuman vaikutuksesta ihmiskohtaloihin.

Mikä saa portugalilaisen sisar Madeleinin, italialaisen opiskelijan Antonion ja ranskalaisen nunnan, Helénin matkustamaan Ceylonille? Entä mitä olisi ollut Silerin kohtalo jos norsumies ei olisi sattunut matkaamaan aamuöisellä tiellä?

Timantit hohtavat ja mausteet tuoksuvat, kun romaani kuljettaa lukijaa ajassa ja paikassa Euroopasta Ceylonille ja Ceylonilta Eurooppaan. Kohtalon kuljettamat on kurkistus Sri Lankan uskomattomaan mytologiaan ja historiaan.
Emre Ribeiro

Emre Ribeiro

Emre Ribeiro on julkaissut aikaisemmin eri nimellä kolme runokirjaa.
Hän on matkustellut eri maanosissa ja on jatkuvassa vuorovaikutuksessa ei kulttuureista olevien kanssa. On työskennellyt teatterissa. Rakastaa suomalaista luontoa. Puhuu myös suomea.

Emre Ribeiron Kohtalon kuljettamat

Eläkkeensaaja

maaliskuuta 2019

Kirjoittaja on ammentanut aineksia kirjaansa Sri Lankan mytologiasta, Aristoteleen filosofiasta, buddhalaisuudesta ja kristinuskosta. Viehättävällä tavalla kirjasta voi loputtomasti ammentaa erilaisia elämänohjeita. Kolme runokirjaa (...) julkaissut Lajunen on kuin romaanin härkäkuski, armoton tarinan kertoja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite