Kohtalokas tehtävä

Kohtalokas tehtävä

Raimo Lehtinen

Romaanit & novellit

Kovakantinen

488 sivua

ISBN-13: 9789524985888

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.11.2011

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
41,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Yöllinen vieras häipyy korurasia mukanaan. Frank Sullivan houkutellaan etsimään rasia. Tehtävään ei liity riskejä, on vain löydettävä rasian näpistänyt nainen ja saatava tältä rasia ennen kuin toimek-siantajan vaimo palaa lomalta.
Frank epäröi ottaako tehtävä vai ei. Mies tarjoaa hyvän palkkion ja lupaa antaa vihjeen, jonka perusteella rasia löytyy. Frankilla sattuu olemaan tarvetta ylimääräiseen rahaan ja hän lupautuu palauttamaan rasian kahden viikon sisällä.
Haaveet helposta rahasta haihtuvat nopeasti. Tehtävä muuttuu hengissäpysymiskamppailuksi, jossa Frank tuntee olevansa väärälle hiekkalaatikolle eksynyt lapsi. Frank epäilee onko kyseessä pelkän korurasian palauttaminen sillä kuolema alkaa kulkea hänen kannoillaan.
Raimo Lehtinen

Raimo Lehtinen

Kirjailija on eläkkeelle siirtynyt monialaveronmaksaja. Työuransa hän aloitti huonekaluja valmistavassa tehtaassa juoksupojan apulaisena. Myöhäisnuoruudessa suorittu oppikoulun tutkinto avasi tuolloin jo metallialan ammattimieheksi kohonneelle haaveilijalle tien yliopistoon ja sitä kautta verstaan ovesta konttorin puolelle.
Haaveet ovat sielun ravintoa, on tärkeää, että ainakin jotkut niistä toteutuvat.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite