Kohtalokas kotikäynti
Suosittu

Kohtalokas kotikäynti

Susanna Vuorela

Romaanit & novellit

ePUB

296,4 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789522860897

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.10.2012

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Lähihoitaja Sari Kuusisto työskentelee Auroran kotiavussa Itä-Helsingissä. Hänen asiakaskuntaansa kuuluu vanhuksia, vammaisia, mielenterveys- ja päihdeongelmaisia kaupunkilaisia. He ovat kaikki omanlaisiaan persoonia eikä heidän seurassaan yksikään päivä ole samanlainen. Työpäivät sisältävät tragediaa ja komediaa.

Sari asuu Töölöntorin laidalla kissansa kanssa. Hän on sinkku, mutta hänen sydämensä on varattu naapurissa asuvalle Enskalle, joka matkustaa paljon työtehtävissä ulkomailla. Mies ei tiedä Sarin tunteista mitään, mutta vähitellen heidän välinsä lämpenevät – tai niin ainakin Sari toivoo.

Sarin sisko Terhi Kittilä toimii poliisina Itäkeskuksen lähipoliisissa ja ryhtyy ratkomaan kansainvälistä ihmissalakuljetusta, jonka lonkeroihin Sari asiakkaidensa kautta sotkeentuu.
Susanna Vuorela

Susanna Vuorela

Susanna Vuorela, 40, asuu Helsingissä perheensä kanssa, johon kuuluvat aviomies Ari, kaksi Etiopiasta adoptoitua lasta ja kaksi biologista lasta. Susanna Vuorela työskentelee Helsingin sosiaaliviraston kotipalvelussa lapsiperhetyössä. Lukeminen ja kirjoittaminen ovat aina olleet hänen rakkaimmat harrastuksensa.

Susanna Vuorela on kirjoittanut nuortenromaanit Seikkailujen safari (SLS 2002) ja Yllätyksiä vuoristossa (SLS 2005). Kohtalokas kotikäynti on hänen kolmas romaaninsa ja ensimmäinen, joka on suunnattu aikuisille.
Kirja sai alkunsa Helsingin kaupunginkirjaston ja BoD:n kirjoituskilpailusta, jossa kolme parasta kirjoittajaa palkittiin BoD:n Classic-kirjanjulkaisupaketilla. Kilpailun parhaat tarinat julkaistiin Kirjastotarinoita-kirjassa vuonna 2010.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite