Köyhyyttä, epävarmuutta ja tulevaisuudenuskoa

Köyhyyttä, epävarmuutta ja tulevaisuudenuskoa

Tutkimus ammattityöläisten toimeentuloehdoista Suomessa 1908–1909

Tuula Vuolle-Selki

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

7,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523306035

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.03.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
16,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Suomen ensimmäisen naispuolisen ammattientarkastajan, Vera Hjeltin, sosiaaliset tilastotutkimukset tarjoavat yksityiskohtaista tietoa tehdastyöväestön elinolosuhteista 1900-luvun alussa sekä yhteneväisyyksistä tämän päivän Suomeen. Tähän mennessä tutkimukset ovat jääneet vaille perusteellisempaa tarkastelua. Aineistoa tutkimuksiinsa Vera Hjelt keräsi työnsä ohessa kiertäessään teollisuuspaikkakunnalta toiselle. Täten myös kysymykset laadittiin sellaisiksi, joiden avulla oli mahdollisuus saada aitoa tietoa työväestön elinoloista ja toimeentulosta. Tutkimuksen tulokset olivat yksiselitteiset. Taistelu toimeentulosta oli arkipäivää ammattityöläisperheissä, Säännöllisiä tuloja ansaitsevankin perheen toimeentulo romahti nopeasti, jos perheen huoltaja sairastui tai kuoli.
Tuula Vuolle-Selki

Tuula Vuolle-Selki

FT ja tietokirjailija Tuula Vuolle-Selki on kirjoittanut vammaishistoriaa jo 30 vuoden ajan. Vammaisena Suomessa on hänen ensimmäinen helppolukuinen kirjansa, joka on tarkoitettu henkilöille, joille tavallisen tekstin lukeminen tuottaa vaikeuksia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite