Koetus
Suosittu

Koetus

Osa 2

Helmi Tolonen

Osa 2 tästä sarjasta

Nuortenkirjat

Pehmeäkantinen

204 sivua

ISBN-13: 9789528068433

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.11.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ulkomaailma on ollut kaikkea sitä, mitä Siri ei koskaan uskaltanut edes kuvitella. Hän on löytänyt oman itsensä ja paikkansa ympäristöstä, jonka monet muut ovat kokeneet liian rankaksi selviytyä hengissä.
Siri tietää nyt keiden puolella hän seisoo, mutta suurimmat koettelemukset ovat vasta edessä. Uskollisuus Punasusille on antanut hänelle paljon, mutta sen tuoma vastuu ja vaaralliset tehtävät uhkaavat viedä häneltä kaiken, jopa oman henkensä.

Koetus 2 on hengästyttävän dystopiakirjasarjan päätösosa, joka vie lukijan koko tunteiden kirjon äärelle. Olemme saaneet seurata, kuinka pelko ja rohkeus, menetys ja menestys, ja viha ja rakkaus ovat muovanneet Siriä. Koetus 2 imaisee lukijan viimeiseen seikkailuun ja pitää otteessaan loppuun saakka, ja kenties vielä sen jälkeenkin...
Helmi Tolonen

Helmi Tolonen

Helmi Tolonen (s. 1999) on tamperelainen kirjailija, joka kirjoittaa pääasiassa nuorille suunnattua urbaania fantasiaa, paranormaalia romantiikkaa sekä dystopiaa.

Hänen esikoisromaaninsa ja Tukahdutetut-sarjan ensimmäinen osa, Polte ilmestyi 09/2021. Sarjan toinen osa, Ikiliekki ilmestyi 09/2022.
Dystopiakirjasarja Koetus ilmestyi 11/2022.

Helmi Tolonene - koetus osa 2

Lukutoukan luetut sivut- Blogi

elokuuta 2023

(...) Jos luit ja pidit ensimmäisestä osasta, tämä on pakollinen luettava! Tässä kirjassa tarina saa päätöksensä ja tiedät, mikä on Newlandin, Sirin ja punasusien kohtalo sekä tulevaisuus! (...) Ihan niin huikaisevaa fiilistä tästä jälkimmäisestä ei jäänyt kuin ensimmäisestä, mutta ehdottomasti todella hyvä kirja ja nämä kaksi kirjaa huikea kokonaisuus. (...)

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite