Koetus
Suosittu

Koetus

Osa 1

Helmi Tolonen

Osa 1 tästä sarjasta

Nuortenkirjat

Pehmeäkantinen

326 sivua

ISBN-13: 9789528068303

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 10.11.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ilmastonmuutosten ja ydinsotien kurittamassa maailmassa Newland on ainoa säilynyt kaupunki. Kaikki kahdeksantoista vuotta täyttäneet asukkaat lähetetään Koetukseen ulkomaailmaan todistaakseen arvonsa, sekä ansaitakseen oikeuden elää muurein suojatussa kaupungissa. Vain vahvimmat voivat selvitä takaisin ankarasta ympäristöstä, jota asuttavat yhteiskunnan ulkopuolelle jääneet, Newlandin nimittämät "hylkiöt".
Paahdekausi jyllää porottavan kuumana, kun tulee Sirin aika suorittaa oma Koetuksensa. Siri kokee jokaisen ulottuvuuden Newlandin kauhukuvilla maalaamasta ulkomaailmasta, jossa sääntöjä ei tunneta, salaisuudet tulevat ilmi ja todelliset ystävät ja viholliset paljastavat kasvonsa.

Koetus on kaksiosaisen kirjasarjan ensimmäinen osa.
Helmi Tolonen

Helmi Tolonen

Helmi Tolonen (s. 1999) on tamperelainen kirjailija, joka kirjoittaa pääasiassa nuorille suunnattua urbaania fantasiaa, paranormaalia romantiikkaa sekä dystopiaa.

Hänen esikoisromaaninsa ja Tukahdutetut-sarjan ensimmäinen osa, Polte ilmestyi 09/2021. Sarjan toinen osa, Ikiliekki ilmestyi 09/2022.

Helmi Tolonen - Koetus osa 1

Blogi - Lukutoukan luetut sivut

heinäkuuta 2023

... Tämä tarina oli todella hyvä! Pientä ennalta arvattavuutta juonessa ehkä oli, mutta se ei minua haitannut. Tarina oli todella hyvin kirjoitettu, yksityiskohdat ja juonenkäänteet on hyvin suunniteltu. Henkilöhahmot on loistavia ja ainakin päähenkilön henkinen kasvu tulee kirjassa hyvin esille. Alkuasetelmassa kirja tuntui hieman tahmealta, mutta mitä pidemmälle tarina eteni, sitä vaikeampaa minun oli kirjaa kädestäni laskea.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite