Kivirinki

Kivirinki

Rahtari Rekkamies

K.K. Gas

Osa 1 tästä sarjasta

ePUB

1,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789529407859

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.11.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tapio Lahti on kuljetusyrittäjä toisessa sukupolvessa. Hän on kasvanut kilpaillun alan ympäröimänä ja tietää, ettei kuljetusalalla aina ihan kaikki mene lakien ja pykälien mukaan. Voittomarginaalit ovat pienet ja penni on kuitenkin revittävä tiestä. Hänen kiviringissä ajava puoliperävaunukuljettajansa ei koskaan palaa lomalta töihin ja pian kuljetusyrittäjälle selviää, että luottotyöntekijä on päässyt mittavan kuljetustonnihuijauksen jäljille. Onko hänen kuljettajansa murhattu kivikasan vuoksi?

Kivirinki aloittaa uudentyyppisen Rahtari Rekkamies -rikoskirjasarjan. Kuljetusyrittäjä Tapio Lahti ei ole rikoksia selvittävä salapoliisi tai rikostutkija vaan tarkkaavainen ja varovainen ja laskelmoiva yrittäjä, jolta myöskään kuljetusalan epäkohdat eivät eivät jää huomaamatta. Tapio Lahti pyörittää kuljetusyritystään ja yrittää pysyä erossa kuljetusalan lieveilmiöistä ja luotsata yritystään lain kaidalla puolella. - Joskus on vain ummistettava silmänsä.

Rahtari Rekkamies -sarja on täysin fiktiivinen ja kaikki yhtymäkohdat todellisuuden ovat sattumanvaraisia. Kirja puhuttelee monia. Maantieliikenne on tärkein kuljetusmuoto Suomessa ja työllistää yli 150 000 suomalaista. Tavaraliikenteessä liikkuu päivittäin noin miljoona tonnia tavaraa. Asiakkaissa, yrittäjissä ja kuljettajissa löytyy moneksi.
K.K. Gas

K.K. Gas

Nimimerkin takaa kirjoittava K.K. Gas on kasvanut kuljetusalaan ja tavaraliikenne on sivunnut häntä koko ikänsä. Kenelekkään ei liene epäselvää, että kuljetusala on hänelle tärkeä ja hän sijoittaa romaaniensa tapahtumat maailmaan, joka on hänelle rakas. K.K. Gas saa innoituksensa kirjoittamiseen arjen pikku tapahtumista. "Huomioni kiinnityy väkisinkin kuljetusalan pieniin epäkohtiin ja jokin arkinen tapahtuma saa mielikuvituksen liikkeelle. Tuntuu hyvältä kirjoittaa aiheesta, jossa saatan käyttää hyväkseni omia kokemuksia tarvitsematta turvautua taustatutkimukseen."

Rikosromaani Kivirinki aloittaa Rahtari Rekkamies -rikosromaanisarjan. Tavoitteena on kirjoittaa kirja suunnilleen joka kolmas vuosi. K.K. Gas nipistää aikaa kirjoittamiselle silloin kuin voi. "Jatko-osa Kiviringille on jo muhimassa" K.K. Gas paljastaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite