Kissaa, koiraa ja haaksirikko

Kissaa, koiraa ja haaksirikko

Maailma niin lavea, matkoja, muistoja ja matkamuistoja

Lauri Oilinki

Romaanit & novellit

ePUB

16,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523398030

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.10.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Muistoja, matkoja, matkamuistoja. Mikähän on sykähdyttävin. Koiraa Vietnamissa, kissaa Pekingissä, valaanlihaa Grönlannissa. Etelämantereella kierros ja haaksirikko Eteläisellä jäämerellä, ja jäämeressä uinti. Vai yllätysvierailu iranilaiseen kotiin, jolloin perheen äidillä oli kiire pukeutua kaiken peittävään kaapuun, vai vierailu Mongolian ylätasangolla, jossa teevettä keitettiin hevosenlantaa polttamalla. Miksi Huippuvuorilla ei saa liikkua ilman järeää asetta, ei edes iltapissalle. Kärkijoukkoon kuuluu myös Vattaja, siellä on Suomen upein hiekkaranta, ja Nuukuuren museo Laihialla. Salaperäinen Pauanne pauhaa hiljaisuudellaan.
Bhutanin reissu vei osan sydämestä, Potalan palatsin portaat pisti puuskuttamaan. Gambiassa musta mies tuli esittäytymään suomeksi: Olen Timo Ahtisaari.
Maailma on todella lavea.
Lauri Oilinki

Lauri Oilinki

Lauri Oilinki on toimittaja, joka on pääosin omalla ajalla ja omilla rahoilla kiertänyt maailmaa niin Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa kuin Etelämantereella. Uteliaisuus on vienyt unohtumattomiin paikkoihin ja seikkailuihinkin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite