Kirkkovuoden saarnat, 2.vsk.

Kirkkovuoden saarnat, 2.vsk.

Hamasta iankaikkisuudesta huomiseen

T S Hämäläinen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

439,2 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523182042

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.03.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää

TÄMÄ ON SE PÄIVÄ JONKA HERRA ON TEHNYT
Iloitaan siitä, ja viritetään kiitos elämän Herralle.
TÄMÄNKIN PÄIVÄN HERRA ON TEHNYT
iloitaan ja kiitetään siitä, että nyt saamme alkaa avaamaan anta-maasi elämän lahjaa.
TÄMÄNKIN PÄIVÄN HERRA ON TEHNYT
iloitaan ja kiitetään siitä, että tänään voimme avata reppumme, ja ihmetellä leivisköjä jotka olemme matkaamme saaneet.
TÄMÄNKIN PÄIVÄN HERRA ON TEHNYT
iloitaan ja kiitetään siitä, että sinulta saamme rohkeuden elää täyttä elämää ja käyttää antamiasi lahjoja.
TÄMÄNKIN PÄIVÄN HERRA ON TEHNYT
iloitaan ja kiitetään siitä, että olemme saaneet syntyä juuri tähän hetkeen, perheeseen, ja kulttuuriin jossa saamme elää.
TÄMÄNKIN PÄIVÄN ON HERRA TEHNYT
iloitaan ja kiitetään siitä, että parannat meidät irti niistä kulttuu-rimme kahleista, jotka sulkevat elämää.
TÄMÄNKIN PÄIVÄN ON HERRA TEHNYT
iloitaan ja kiitetään siitä, että annat rohkeuden elää juuri sitä elä-mää, minkä olet itse kullekin koodannut tämän elämän optioksi.
TÄMÄNKIN PÄIVÄN ON HERRA TEHNYT
Iloitaan ja kiitetään siitä, että Sinä herätät meidät kulttuurimme uneliaasta ystävyydestä pro-aktiiviseen elämään, joka kumpuaa kaiken elämän solisevasta lähteestä.
TÄMÄNKIN PÄIVÄN ON HERRA TEHNYT
iloitaan ja kiitetään siitä, että annat rohkeuden astua tuntematto-maan, avaamaan latua sinne, missä olas ei ole hankea ennen piirtänyt.
TÄMÄNKIN PÄIVÄN ON HERRA TEHNYT
iloitaan ja kiitetään siitä, että opetat meitä ymmärtämään, että kaikki mitä etsimme, on jo meissä.
TÄMÄNKIN PÄIVÄN ON HERRA TEHNYT
iloitaan ja kiitetään siitä, sinä sytytät meihin Pyhän tulen, joka polttaa vankilamme muurit, jotka ovat kahlinneet elämämme pe-rinnäissääntöjen ja käsitysten hämärään holviin.
TÄMÄNKIN PÄIVÄN ON HERRA TEHNYT
iloitaan ja kiitetään siitä, että Sinussa, ja Sinun kauttasi, saamme ottaa vastaan tuon kaiken ajattelun ylitse menevän vapauden ja ilon elämäämme, ja kertoa siitä kohtaamillemme ihmisille.

Tästä hetkestä lähdemme kirkkovuoden mittaiselle matkalle tutkimaan itseämme ja käsityksiämme ihmisestä, maailmasta ja ihmisen kokoisesta maailmankaikkeudesta.
Tavallisimmin katselen näitä saarnatekstien nostamia asioita, en niinkään yksilön tunteiden ja henkilökohtaisten kokemusten lävit-se, vaan analysoiden tekstiä siitä Jeesus heräämöstä käsin, jonka koen olevan minun osuuteni ja vaatimaton tehtäväni tässä Jumalan valtakunnan valtaisassa rakkausapparaatissa.

TERVETULOA MUKAAN ELÄMÄN LÖYTÖRETKELLE


T S Hämäläinen

T S Hämäläinen

Jos kuvataiteilijalta kysytään kuinka kauan on häneltä mennyt teoksen maalaamiseen, hän luultavimmin vastaa tähän tapaan.
Minulta on mennyt tämän teoksen valmistamiseen koko tähänastinen elämäni.
Teoksen synnytyksen loppuvaiheeseen, teoksen maalaamiseen, olen käyttänyt noin yhden viikon elämästäni. Se on elämäni tähänastisen prosessin kirjaamista kuvataiteen keinoin.
Minulle tuli aika ”maalata” elämäni tähänastinen prosessi, ja kirjata se näppäimistön eksaktilla, mutta laajalla siveltimellä, tulkittavaan muotoon. Kuvataiteellisen elämäni kirjaamisen olen laittanut hetkeksi sivummalle.
Olen pohtinut omaa suhtautumistani elämän suuriin kysymyksiin. Huomaan tämän askaroinnin edelleenkin kutisevan sydämessäni. Olenko tosikko, kun en yksinkertaisesti anna asioiden vain kulkea omalla painollaan entiseen malliin? Mutta kun…
Kirjoitusprosessin aikana on minulle tapahtunut lukuisasti, paljon, sellaisia tulkinta ja perspektiivi muutoksia, joista en ole ollut lainkaan tietoinen, ennen kuin ne sitten vaan ”tulivat”.
Nuoruusvuosistani alkaen mieltäni askarruttaneet suurten kysymysten tulkinnat, joita en kyennyt hengessäni hyväksymään, saivat ylhäältä tulokulman, joka sai sydämeni ja henkeni liekkeihin. Olin löytänyt, tai saanut, viimeinkin vastaukset kysymyksiini, ja levon hengelleni ja sielulleni. Jumalan minulle tarkoittama, koodaama, elämä oli tältä osin päässyt maaliin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite